Open Procurement Albania

Loti 3 “F.V Pajisje radiologjike”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Loti 3 “F.V Pajisje radiologjike”
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-58406-05-18-2020
Vlera / Fondi Limit 25 666 667,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-06-2020
Data e mbajtjes se tenderit 11-06-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. BNT ELECTRONICS shpk
2. Montal shpk
3. Saer Medical dhe Health & Light shpk
4. OES Distrimed shpk
5. MEDFAU shpk
6. FEDOS shpk
7. BIOMETRIC ALBANIA shpk
8. ALBAPHOTO shpk
9. LINEAR shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Montal SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 16 545 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 90 diteve nga data e lidhjes se kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  I. Ankesat pas vlerësimit:
  1. “Saer Medical” shpk & “Health & Light” shpk, ankesa me Nr.2073/97 Prot., me datë 24.08.2020.
  Kthim pergjigje me shkresen Nr. 2073/104 Prot., date 31.08.2020.
  2. “BNT Electronics” shpk, ankesa me Nr.2073/98 Prot., me datë 27.08.2020.
  Kthim pergjigje me shkresen Nr.2073/106 Prot., datë 31.08.2020.

  II. Ankesa ne KPP per procesin e vleresimit:
  1- “Saer Medical” shpk & “Health & Light” shpk
  2- “BNT Electronics” shpk
  Përgjigje KPP, vendimin Nr. 440/2020, Datë 09.09.2020.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. BNT ELECTRONICS shpk :
  Dokumentacioni i paraqitur për plotësimin e kritereve të vecanta për kualifikim (KVK) rezulton jo i plotë dhe nuk është në përputhje me të gjitha kërkesat e përcaktuar në DST, konkretisht:

  2. MEDFAU shpk :
  Dokumentacioni i paraqitur për plotësimin e kritereve të vecanta për kualifikim (KVK) rezulton jo i plotë dhe nuk është në përputhje me të gjitha kërkesat e përcaktuar në DST

  3. LINEAR shpk :
  Dokumentacioni i paraqitur për plotësimin e kritereve të vecanta për kualifikim (KVK) rezulton jo i plotë dhe nuk është në përputhje me të gjitha kërkesat e përcaktuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Montal SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  VENDIM K.P.P. 262/2020 date 22.07.2020

  VENDIM K.P.P. 440/2020 date 09.10.2020

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.