Open Procurement Albania

Sherbim Hotelerie dhe Lavanderie per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Psikiatrik Elbasan
Institucion Kontraktues Spitali Psikiatrik Elbasan
Objekti i Tenderit Sherbim Hotelerie dhe Lavanderie per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi
Nr. Reference REF-65026-07-10-2020
Vlera / Fondi Limit 158 867 976,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. Univers Servis shpk
2. Wash Centre
3. Sanitary Cleaning
4. DEVIS shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Devis SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 157 720 915,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 48 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesa nr.392 Prot datë 05.10.2020 e operatorit Ekonomik Sanitary Cleaning ka marrë përgjigje në datë 09.10.2020.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. Univers Servis shpk :
  Ka paraqitur vetem formularin e ofertes ekonomike
  Dokumentacioni administrativ-ligjor-kualifikues i paraqitur nga operatori ekomomike, “Univers Servis” shpk” nuk eshte i plote dhe nuk perputhet plotesisht me kerkesat e Kritereve te Pergjithshme te Kualifikimit dhe Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, te percaktuara ne dokumentat e tenderit si dhe ka paraqitur vetem oferten ekonomike.

  2.WASH Centre shpk :
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike

  3.Sanitary Cleaning :
  - Në kriteret e vedosura ne dokumentet Standarte te tenderit ne piken 3.2.4 Operatori ekonomik ofertues nuk ploteson kriterin e vendosur në dokumentat standarte të tenderit kriteret e veçanta te kualifikimit pika3.2.4 pasi duhej te vertetonte se nuk është debitor per shlyerjen e detyrimeve per taksat vendore te vitit 2020.
  - Operatori Ekonomik nuk ploteson Ne piken 3.3.f te DST Kapaciteti Teknik dhe Profesional makineritë e nevojshme per kryerjen e shërbimit sipas kërkesave të vendosura në dokumentat standarte të tenderit.
  - Operatori Ekonomik Sanitary Cleaning nuk plotëson kriterin e kapacitetin teknik dhe profesional pika 3 lidhur me disponimin e një objekti me sipërfaqe minimum 200m2 Dokumentacioni administrativ-ligjor-kualifikues i paraqitur nga operatori ekomomik, “Sanitary Cleaning” shpk” nuk eshte i plote dhe nuk perputhet plotesisht me kerkesat e Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, te percaktuara ne dokumentat e tenderit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Psikiatrik Elbasan REF-65026-07-10-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.