Open Procurement Albania

Loti 4 Materiale mjekesore pediatrike dhe terapia intensive

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje materiale mjekësore për Shërbimin e Kardiokirurgjisë, në QSUNT për vitin 2020-2021 (për 24 muaj) - Loti 4 Materiale mjekesore pediatrike dhe terapia intensive
Nr. Reference REF-69512-08-24-2020
Vlera / Fondi Limit 59 835 384,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 09-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “Biometric Albania” Shpk
2. “OES Distrimed” Shpk,
3. “Eltian 2009” Shpk,
4. “FMES” Shpk,
5. “EVITA” Shpk,
6. “BOE GP Medical AL & Medicanova
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EVITA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 59 396 450,00
  Data e shpalljes se fituesit 18-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar:
  1. “Biometric Albania” Shpk
  Pa ofertë ekonomike.

  2. “OES Distrimed” Shpk,
  Pa ofertë ekonomike.

  3. “Eltian 2009” Shpk,
  Pa ofertë ekonomike.

  4. “FMES” Shpk,
  OE nuk ka paraqitur mostra konkuruese per artikujt me shenjën asterisk *; jo sipas DST Shtojca 9, Loti 4, pika 2.3/b; OE nuk ka dorezuar vertetim realizim kontrate per punet e ngjashme, per kontraten me nr.4373/9 dt.19.11.2018 dhe vlere 22 634 000 leke; jo sipas DST Shtojca 9, Loti 4, pika 2.3/a.
  Oferta Ekonomike ka nje lapsus prej 0.4 leke duhet 46 944 490.4 dhe jo 46 944 490 (devijim i vogel). Certifikata ISO 13485:2016, me numer 303011049 per Medipec eshte e vlefshme deri ne dt. 24.10.2020. OE nuk ka dorezuar Shtojcen 2/1; jo sipas DST Shtojca 9, Loti 4, pika 2.1/b. OE nuk ka dorezua sigurimin e ofertes ekonomike; jo sipas DST Shtojca 9, Loti 4, pika 2.1/c.

  5. “ GP Medical AL & Medicanova SHPKNJP”
  Oferta ekonomike nuk eshte e ndare referuar % te pjesmarrjes se OE (4.5 % dhe 95.5%). Sqarojme: BOE ka dorezuar autorizmi te prodhuesit AKO Med vetem per Medikanoven per Shqiperine per Lotin 4 te kesaj Procedure prokurimi; pra firma prodhuese nuk ka autorizuar GP Medikal per pjesmarrje ne kete tender; sipas pretendimit qe GP Medical AL do te ofertoj artikullin 2 dhe 6 ne tabelen e ofertes ekonomike. GP Medical AL ka autorizimi vetem nga prodhuesi Serag Weissner, nga i cili nuk ka ofertuar asnje produkt. Sa me siper, Oferta nuk rezulton e ndare sipas % te pjesmarrjes referuar ne kontraten e bashkepunimint te operatoreve. BOE per Medikanova nuk ka dorezuar vertetim te xhiros vjetore nga nje institucion zyrtar apo te kete deklaruar web-in e institucionit që mbulon fushën e vperimtarisë përkatëse; sipas referimit në DST Shtojca 9 pika 2.2/a dhe Shtojca 9, Shënim2. BOE per GP Medical AL nuk ka dorezuar vertetim te xhiros vjetore; jo sipas DST Shtojca 9 pika 2.2/a; BOE per GP Medical AL nuk ka dorezuar autorizim prodhuesi; jo sipas DST Shtojca 9 pika 2.3/d; Referuar pergjigjes se sherbimit mbi testimin e mostrave te BOE me nr.2569/15 dt.17.11.2020; mostrat jane klasifikuar sutura me cilesi te dobet dhe me age te forte. Gjithashtu suturat nuk disponojne “memorie minimale te sutures”, nuk jane me “thungsten-rhenium’; nuk jane te veshura me polibutilat dhe nuk respektojne raportin e ages me sutturen 1:1.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.