Open Procurement Albania

“Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori për Reanimacionin pranë SUT”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit “Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori për Reanimacionin pranë SUT”
Nr. Reference REF-67884-08-06-2020
Vlera / Fondi Limit 8 066 067,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 31-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. FEDOS
2. Montal
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FEDOS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 082 100,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 mujore.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 15.09.2020, nga Autoriteti Kontraktor, Spitali Universitar i Traumës.

  OE ankimues,“Montal” ka bërë ankesë edhe në KPP me objekt Shfuqizimin e vendimit të KVO-së lidhur me kualifikimin e ofertës së operatorit ekonomik “Fedos” shpk, si dhe anullimin e procedurës së prokurimit , për të cilën ka marrë përgjigjë në datën 16.10.2020 nëpërmjet vëndimit Nr.452/2020 Prot datë 16.10.2020, të Komisionit të Prokurimit Publik.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FEDOS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-67884-08-06-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.