Open Procurement Albania

Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 -Loti 56 Mirëmbajtje e pajisjeve mjekësore të prodhuesit MEDISO/ose ekuivalent

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 -Loti 56 Mirëmbajtje e pajisjeve mjekësore të prodhuesit MEDISO/ose ekuivalent
Nr. Reference REF-80434-11-27-2020
Vlera / Fondi Limit 7 605 505,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “FEDOS” shpk
2. “HEALTH&LIGHT” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HEALTH & LIGHT ShPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 605 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8 325 912,00
  Data e lidhjes se kontrates 01-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates Nga data nenshkrimi kontrates deri ne daten 31.12.2021.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “FEDOS” shpk :
  • Nuk plotëson kriteret e vecanta / kapacitetin teknik për kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Sqarim:Referuar shenimit ne dokumentat e tenderit: Nëse afatet ligjore të proçedurës së prokurimit kalojnë datën 01.01.2021 atëherë vlera e mirëmbajtjes rikalkulohet duke marrë parasysh vlerën ditore për pajisje, me afat deri në 31.12.2021, vlera e kesaj kontrate eshte perllogaritur nga data 02.02.2021 deri me 31.12.2021.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HEALTH & LIGHT ShPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 17 datë 8 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.