Open Procurement Albania

Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale

Autoritet Prokurues Agjencia e Blerjeve të Përqendruara
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
Nr. Reference REF-69872-08-26-2020
Vlera / Fondi Limit 3 325 498,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. MENI
2. ALTEC" SHPK & "KACDEDJA" SHPK
3. HYSI-2F
4. REJ"SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 020 130,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. "HYSI-2F” SHPK.
  • Nuk plotëson pikën 2.3.3 (...Stafi teknik i punonjësve duhet të rezultojë në Licencën profesionale të shoqërisë), seksioni 2.3, “Për kapacitetin teknik”, pika 2, “Kriteret e veçanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nga verifikimi i dokumentacionit të paraqitur, punonjësi z. T.S, Ing Hidroteknik, nuk rezulton në Licencën profesionale të shoqërisë.
  • Nuk plotëson pikën 2.3.4 (....Fotografi të mjeteve dhe pajisjeve teknike), seksioni 2.3, “Për kapacitetin teknik”, pika 2, “Kriteret e veçanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të siguroi fotografi për pajisjet : motogjenerator, betoniere kantieri, pompë suvatimi, pompë uji, depozitë uji (min. 5000 litra) dhe skela ( min.500 m2).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia e Blerjeve të Përqendruara REF-69872-08-26-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.