Open Procurement Albania

“Blerje Troponin dhe D-Dimer Laboratorin Klinik per Spitalin Rajonal Durres”

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit “Blerje Troponin dhe D-Dimer Laboratorin Klinik per Spitalin Rajonal Durres”
Nr. Reference REF-83500-12-30-2020
Vlera / Fondi Limit 7 171 500,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 31-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 11-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 MUAJ.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te Ligjit Nr. 9643 te dates 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 24 Anulimi i nje procedure prokurim pika 1/ç ku citon: “Autoriteti kontraktor anulon procedurën e prokurimit nëse asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit”.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Rajonal Durrës REF-83500-12-30-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 11 datë 25 Janar 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.