Open Procurement Albania

“Blerje Mjete mbrojtese personale per perballimin e Situates Covid-19 për Spitalin Rajonal Durrës ”

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit “Blerje Mjete mbrojtese personale per perballimin e Situates Covid-19 për Spitalin Rajonal Durrës ”
Nr. Reference REF-83111-12-24-2020
Vlera / Fondi Limit 5 015 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 28-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 07-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Aquarius Medical”
2. Captain Din” Sh.p.k dhe “Gentian Horieti”
3.Trimed” Sh.p.k
4. “Fedos” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Aquarius Medical
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 635 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 MUAJ
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 24, pika 1 Te tjera; Si paraqitur ne shtojcen nr. 10 “Sasia dhe Grafiku i lëvrimit “ ne Dokumentat Standarte te Tenderit te procedurës se prokurimit:“Kerkese per Propozim” REF-83111-12-24-2020 me objekt prokurimi “Blerje Mjete mbrojtese personale per perballimin e Situates Covid-19 për Spitalin Rajonal Durrës”, per shkak te perfundimit te prokurimit me objekt “Blerje Artikuj per masa mbrojtese personale (MMP) per perballimin e situates se COVID-19” dhe pas lidhjes se Marreveshjes Kuader me fituesin e dale nga kjo procedure nga Autoriteti Kontraktor Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, bazuar ne shkresen nr. Prot 514 date 28.01.2021, jemi te detyruar te nderpresim vazhdimin e procedures se Prokurimit “Kerkese per Propozim” REF-83111-12-24-2020 me objekt prokurimi “Blerje Mjete mbrojtese personale per perballimin e Situates Covid-19 për Spitalin Rajonal Durrës ”.
  Shenime Njoftimi i fituesit eshte bere publik ne date 25-01-2021 ne sistemin elektronik te APP-se .
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 29 datë 1 Mars 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.