Open Procurement Albania

Evadim mbetje spitalore per nevoja te DSR Diber per vitin 2020

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Objekti i Tenderit Evadim mbetje spitalore per nevoja te DSR Diber per vitin 2020
Nr. Reference REF-70791-09-04-2020
Vlera / Fondi Limit 1 999 998,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 18-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. Medi-Tel
2. V.A.L.E. Recycling shpk
3. ECO Riciklim
4. Pura-Medical shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • V.A.L.E. RECYCLING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 077 440,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa .
  Ne date 14/09/2020 mberrin ankesa e Shoqerise “Medi-Tel” per kriteret e pjesemarrjes, me date 17/09/2020 AK i kthen pergjigje O.E. ankimues.
  Me date 28/09/2020 mberrin prnae AK Vendimi nr 1147/1 i KPP date 24/09/2020 per shqyrtimin e ankese se O.E. ankimues dhe pezullimin e procedures se prokurimit.Me date 26/11/2020 mberrin prane AK vendimi 479/3/2020 i KPP per pranimin e ankese dhe heqjen nga pezullimi te procedures se prokurimit

  Jane skualifikuar subjektet e meposhteme :
  1.ECO Riciklim nuk i ploteson kriteret e kualifikimit pasi nuk ka paraqitur asnje document pervec formularit te ofertes .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër REF-70791-09-04-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.