Open Procurement Albania

“Doreza egzaminimi josterile për mbulimin e nevojave 12 mujore të QSUNT”

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit “Doreza egzaminimi josterile për mbulimin e nevojave 12 mujore të QSUNT”
Nr. Reference REF-79058-11-17-2020
Vlera / Fondi Limit 40 275 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. “CAPTAIN DIN” sh.p.k
2. “PHARMA PLUS” sh.p.k
3. “CARPATHIA ALBANIA” sh.p.k
4. “FLORIFARMA” sh.p.k
5. “TRIMED” sh.p.k
6. “FARMA NET ALBANIA” sh.p.k
7. “BIOMETRIC ALBANIA” sh.p.k
8. “MALBERTEX” sh.p.k
9. “EGIAN MED” sh.p.k
10. “FEDOS” sh.p.k
11. “EUROMED” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLORIFARMA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 30 825 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “CAPTAIN DIN” - nuk ka paraqitur Oferte Ekonomike.
  2. “PHARMA PLUS” sh.p.k me NIPT L61424012N
  • Nuk i plotëson kriteret e vecanta të përcaktuara në DT.
  • Nuk plotëson kriteret e veçanta / kapacitetin ekonomik dhe financiar për kualifikim.
  • Nuk i plotëson kriteret e kapacitetit teknike të përcaktuara në DT.
  • Përsa i përket llogaritjes së vlerës së ofertës ka gabime aritmetike.

  3. “CARPATHIA ALBANIA” sh.p.k • Nuk i plotëson kriteret e vecanta të përcaktuara në DT.
  • Nuk plotëson kriteret e veçanta / kapacitetin ekonomik dhe financiar për kualifikim.
  • Nuk i plotëson kriteret e kapacitetit teknike të përcaktuara në DT.
  • Përsa i përket llogaritjes së vlerës së ofertës nuk ka gabime aritmetike.

  4. “MALBERTEX” sh.p.k :
  • Nuk plotëson kërkësat e përgjithshme për kualifikim.
  • Nuk plotëson kriteret e vecanta të përcaktuara në DT.
  • Nuk plotëson kriteret e veçanta / kapacitetin ekonomik dhe financiar për kualifikim.
  • Nuk plotëson kriteret e kapacitetit teknike të përcaktuara në DT.
  • Përsa i përket llogaritjes së vlerës së ofertës nuk ka gabime aritmetike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORIFARMA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-79058-11-17-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.