Open Procurement Albania

"Shërbime të sigurimit dhe ruajtjes"

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit "Shërbime të sigurimit dhe ruajtjes"
Nr. Reference REF-80534-12-01-2020
Vlera / Fondi Limit 22 352 428,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. KUMRIA 1
2.Kevin Construksion
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUMRIA 1 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22 112 428,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar ne DST duke mos plotesuar kriteret e vecanta dhe te pergjithshme per kualifikim

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan REF-80534-12-01-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.