Open Procurement Albania

Blerje lende djegese per ngrohje (Pellet)

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh
Objekti i Tenderit Blerje lende djegese per ngrohje (Pellet)
Nr. Reference REF-74851-10-12-2020
Vlera / Fondi Limit 7 920 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 14-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin, sipas parashikimit të shkronjave “b” dhe “ç” të pikës 3 të nenit 64 të këtij ligji1.
  KPP me Vendim Nr. 3/2021 date 07.01.2021, pika 2, ka vendosur te anulloje proceduren e mesiperme , dhe ka autorizuar AK-ne ta rishpalle ate, me duke marre parasysh rekomandimet te arsyetuara nga ana e tyre. .
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh REF-74851-10-12-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.