Open Procurement Albania

“Evadimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore per periudhen 12 mujore ne SUSHN”. - nder to dhe mbetje Covid - 19 .

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit “Evadimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore per periudhen 12 mujore ne SUSHN”.
Nr. Reference REF-71161-09-10-2020
Vlera / Fondi Limit 17 662 240,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 23-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. PURA MEDICAL
2. ECO RICIKLIM
3. VALE RECYCLING
4. MEDI -TEL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PURA-MEDICAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 381 250,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 01.12.2020 dhe me Vendim te KPP-se Nr. 604/1 Dt.29.12.2020
  Fituesi eshte konfirmuar me vendim te KPP.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. VALE RECYCLING - Ne zbatim te vendimit te KPP-se Nr. 604/1 Dt.29.12.2020.

  2. MEDI -TEL Me arsyetimin se OE nuk ploteson kriterin nr. 3.1., kapaciteti ligjor/ profesional, pika 2., operatori ekonomik duhet te disponoje leje mjedisore tipi A (me kod III.I.C), se bashku me Akt miratimin perkates, si dhe license profesionale perkatese te kategorise III.2.B (per trajtimin e mbetjeve te rrezikshme spitalore), qe te perfshijne mbetjet me kod 18 01 02, 18 01 06, 18 01 07, 18 01 08 dhe 18 01 09 ku procedura e asgjesimit te jete me incenerim. Pasi O.E ka paraqitur Akt – marreveshjen bashkepunimi me nje shoqeri te licensuar per trajtimin e mbetjeve te rrezikshme spitalore me kod 18 01 08 (medikamente citostatike dhe citotoksike) nderkohe qe lejet dhe licensat duhet ti disponoje vete O.E. Ky arsyetim bazohet edhe ne vendimin e KPP-se Nr. 488/2020 dt 16.10.2020 pika III.I.7, ku KPP shprehet se pretendimi i OE ne lidhje me Akt marreveshje bashkepunimi me nje shoqeri te licensuar per trajtimin e mbetjeve te rrezikshme spitalore me kod 18 01 08, nuk qendron.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-71161-09-10-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.