Open Procurement Albania

Evadim i mbeturinave të rrezikshme spitalore, për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit Evadim i mbeturinave të rrezikshme spitalore, për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë
Nr. Reference REF-81894-12-11-2020
Vlera / Fondi Limit 21 306 777,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 18-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.Eco Riciklim shpk
2.MEDI TEL shpk
3.Pura-Medical shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ECO RICIKLIM
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 112 638,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 12 668 582,80
  Data e lidhjes se kontrates 22-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Pura-Medical
  skualifikohet nga kjo procedurë prokurimi për mungesë dokumentacioni, pasi nuk ka dorëzuar ofertë ekonomike dhe asnjë dokument në përputhje me kriteret e përcaktuara në DST nga njësia e prokurimit.

  2. Meditel shpk
  Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.
  Ka paraqitur oferte anomalisht e ulet per te cilen KVO ka kerkuar operatorit sqarim oferte ekonomike me nr. 198 prot date 19.01.2021,te ngarkuar ne SPE te ciles nuk ju kthye asnje pergjigje justifikuese brenda afatit te parashikuar ne LPP.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Rajonal Vlorë REF-81894-12-11-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 34 datë 8 Mars 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.