Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Lezhë”

Autoritet Prokurues Agjencia e Blerjeve të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Lezhë”
Nr. Reference REF-86724-02-11-2021
Vlera / Fondi Limit 17 984 553,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1) “VILNIK MOTORS” SHPK
2) “ALSTEZO” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VILNIK MOTORS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11 167 450,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Eshte paraqitur ankese ne KPP nga operatori ekonomik Alstezo me objekt shfuqizimin e vendimit te KVO-se mbi kualifikimin e Vilnik Motors SHPK.
  Kanë marrë përgjigje nga Komisoni i Prokurimit Publik: vendimi nr.233 prot., datë 21.05.2021 per mospranim te ankeses.

  Nuk ka ofertues të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia e Blerjeve të Përqendruara REF-86724-02-11-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.