Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje kite dhe materiale të tjera për manipulim në biologjinë molekulare për kryerjen e testimeve për Covid-19

Autoritet Prokurues Instituti i Shëndetit Publik Tiranë
Institucion Kontraktues Instituti i Shëndetit Publik Tiranë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje kite dhe materiale të tjera për manipulim në biologjinë molekulare për kryerjen e testimeve për Covid-19
Nr. Reference REF-69601-08-25-2020(Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. KRIJON SHPK
2. Biometric Albania SHPK
3. Al Medical SHPK
4. FEDOS SHPK
5. DMD GROUP SHPK
6. BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION SHPK
7. SWISSMED SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Biometric Albania SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 06-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 29 190 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 23-10-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. Gamma shpk nuk ka paraqitur asnjë dokument kualifikues përveç një ekstrakti nga QKB-ja. Nuk ka ofertë ekonomike.

  2. Euromed nuk ka paraqitur asnje dokument kualifikues, përveç një vërtetimi nga OSHEE të pavlefshëm. Nuk ka ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Instituti i Shëndetit Publik Tiranë REF-69601-08-25-2020(Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 21 datë 15 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.