Open Procurement Albania

Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit Grumbullim, trajtim dhe asgjesim i mbetjeve spitalore
Nr. Reference REF-80546-12-01-2020
Vlera / Fondi Limit 20 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 28-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues EKO-Riciklim
Medi - Tel
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ECO RICIKLIM
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19 750 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Eshte paraqitur ankese ne KPP nga operatori Medi Tel me objekt Modifikimin e dokumentave të procedurës së prokurimit.
  Permes vendimit te KPP nr.14/2021 date 12.01.2021 eshte vendosur mospranimi i ankeses.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “Medi - Tel” shpk, J71519004W
  Nuk plotesohet kriteri 2.1.2 tek “Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomikë” duke mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim, te kerkuara ne DST
  2. Nuk plotesohet kriteri 3.3.3. tek “Kapaciteti teknik”

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ECO RICIKLIM viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan REF-80546-12-01-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.