Open Procurement Albania

Blerje karburanti për ngrohjen e sallave të leksioneve të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë

Autoritet Prokurues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Institucion Kontraktues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje karburanti për ngrohjen e sallave të leksioneve të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.

Shperndarja e fondit limit:
- Fakulteti i Mjekësisë 2,591,800 Leke pa tvsh
- Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike 712,745 Leke pa tvsh .
Nr. Reference REF-74860-10-12-2020
Vlera / Fondi Limit 3 304 545,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 23-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “A&T ”
2. “RESULI ER”
3. “Toni-Security”
4. “BOLV OIL SHA”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • RESULI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 30% marzh fitimi
  Data e shpalljes se fituesit 06-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit si mëposhtë:

  1. “A&T ” :
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.2 të kapacitetit teknik kriretet e vecanta, raport analiza nuk është sipas standartit të kërkuar në DST.
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.6 të kapacitetit teknik të kritereve te vecanta të kualifikimit, mungon ADR i shoferit

  2. “BOLV OIL SHA ” :
  - Operatori ekonomik nuk ka plotësuar pikën 2.3.4 të kapacitetit teknik kriteret e vecanta të kualifikimit. Operatori ekonomik ofertues duhet të ketë në pronësi apo me qera Depozita shumice ku për të vërtetuar këtë pikë duhet të jetë pajisur me certifikatë pronësie apo kontratë qeraje, mungon certifikata e pronësisë apo kontrata e qerasë.

  3. “Toni-Security”
  nuk ka sjellë ofertë ekonomike,
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Universiteti i Mjekësisë Tiranë REF-74860-10-12-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 89 datë 19 Tetor 2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 99 datë 9 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.