Open Procurement Albania

Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine
Nr. Reference REF-89811-03-11-2021
Vlera / Fondi Limit 199 936 050,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “D E V I S” SH.P.K
2. “SANITARY CLEANING” SH.P.K
3. “W.CENTER” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Devis SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 199 596 600,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 48 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “SANITARY CLEANING” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk i permbushte te gjitha kriteret e pergjithshme te kualifikimit dhe me konkretisht kriterin e percaktuar ne shtojcen 7 te DT, duke çuar njekohesisht ne pamundesine e verifikimit nga KVO te faktit nese ndonjeri prej personave perkates (perfaqesues te OE) ka qene apo jo i denuar me pare per ndonje nga veprat penale te percaktuara ne nenin 45 te Ligjit nr. 9643, date 20.11.2006 “Per prokurimin publik”, i ndryshuar
  - nga verifikimi ne terren i pajisjeve/makinerive te OE “SANITARY SCEANING” SH.P.K., rezultoi qe disa prej tyre nuk i plotesonin kriteret e percaktuara ne piken 3.3.11 dhe ne Shtojcen nr. 9 te D
  - nga verifikimi ne terren i pajisjeve/makinerive te OE “SANITARY SCEANING” SH.P.K., KVO konstatoi qe peshorja elektronike e markes “STEINBERG” me nr. serial SB9-PF-300/50, prodhuar ne Poloni, pa vit prodhimi, nuk ishte ne gjendje funksionale pune (pranuar dhe nenshkruar nga vete OE ne procesverbalin e mbajtur nga KVO ne terren) dhe madje sipas dokumentacionit te paraqitur OE “SANITARY SCEANING” SH.P.K. rezultonte qe te kishte bere kualidimin e kesaj pajisje perpara se ta blinte ate
  2. “W.CENTER” SH.P.K , për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur asnje oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Devis SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë REF-89811-03-11-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.