Open Procurement Albania

Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 3 “Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale"

Autoritet Prokurues Agjencia e Blerjeve të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 3 “Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale"
Nr. Reference REF-90602-03-19-2021
Vlera / Fondi Limit 10 296 759,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 23-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Sipas kërkesave të autoriteteve kontraktore deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Organi Qendror Blerës, Agjencia e Blerjeve të Përqendruara në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore si më poshtë:

  1. Komanda Mbështëtëse, Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 2,087,376.78 Lekë (pa TVSH).
  2. Reparti Ushtarak NR.6630 Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 787,797.33 Lekë (pa TVSH).
  3. Komanda e Forcës Tokësore Tiranë me fond të marëveshjes kuadër 1,254,609 Lekë (pa TVSH).
  4. Drejtoria e Përgjithshme e Standartizimit Tiranë, me fond të marëveshjes kuadër 852,987.51 Lekë (pa TVSH).
  5. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit Tiranë, me fond të marëveshjes kuadër 5,313,988.51 Lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia e Blerjeve të Përqendruara REF-90602-03-19-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.