Open Procurement Albania

Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta“ për QSUNT

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta“ për QSUNT
Nr. Reference REF-91780-03-30-2021
Vlera / Fondi Limit 2 070 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “PURA-MEDICAL” sh.p.k
2. “ECO Riciklim” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PURA-MEDICAL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 980 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa NUk ka pasiur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “ECO Riciklim” sh.p.k :
  Nga shqyrtimi i dokumentacionit u konstatua se OE “ECO Riciklim” sh.p.k përvec formularit të ofertës ekonomike nuk ka dorëzuar në SPE asnjë dokumentacion të kërkuar në dokumentet e tenderit, në mbështetje të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 914, datë 29.12.2014 “ Për Miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik” kreu VII, neni 66, pika 3. Nga shqyrtimi i kësaj oferte në mbështetje me Nenin 53 të Ligjit 9643, datë 20.11.2006, “Për Prokurimin publik” i ndryshuar si dhe dokumentave të tenderit të miratuara, u konstatua se oferta operatorit ekonomik “ECO Riciklim” sh.p.k, nuk është në përputhje me kërkesat e tenderit, duke e cilësuar si ofertë të pavlefshme për procedurën “Trajtimi i mbetjeve të rrezikshme spitalore anatomike të lëngëta dhe të ngurta për QSUNT për 12 muaj”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-91780-03-30-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.