Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 3 –“Materiale Mjeksore të ndryshme të konsumit”

Autoritet Prokurues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Institucion Kontraktues Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 3 –“Materiale Mjeksore të ndryshme të konsumit”
Nr. Reference REF-86703-02-11-2021(Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. ”FEDOS” SHPK
2. “SALTON” SHPK
3. ”BIOMETRIC ALBANIA” SHPK
4. ”ISOMETRIC” SHPK
5. ”KRIJON” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SALTON
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 01-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 689 200,00
  Data e lidhjes se kontrates 12-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ”BIOMETRIC ALBANIA” SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion.

  2. ”ISOMETRIC” SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion.

  3. ”KRIJON” SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe dokumentacion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut REF-86703-02-11-2021(Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 49 datë 6 Prill 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 70 datë 10 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.