Open Procurement Albania

“Kolaudim për objektin: Rikonstruksion në spitalin Lezhë dhe shtesë për Maternitetin Lezhë , faza e pare- Ndertimi i Maternitetit te Ri ”

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Objekti i Tenderit “Kolaudim për objektin: Rikonstruksion në spitalin Lezhë dhe shtesë për Maternitetin Lezhë , faza e pare- Ndertimi i Maternitetit te Ri ”
Nr. Reference REF-94845-05-07-2021
Vlera / Fondi Limit 1 211 761,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 10-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 21-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues "TAULANT" SHPK
NET-GROUP
NOVATECH STUDIO
STUDIO SERVICES " K - SA''
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 014 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 216 800,00
  Data e lidhjes se kontrates 14-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 20 ditë nga perfundimi i punimeve.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. NET-GROUP, për këto arsye:
  - Oferta e paraqitur eshte me ulet se vlera minimale e perllogaritur, bazuar ne VKM nr 354 date 11.05.2016 “Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikim territori ,projektim ,mbikqyrje dhe kolaudim “.
  2. STUDIO SERVICES " K - SA", për këto arsye:
  - nuk ka plotesuar kriteret e Sigurimit te ofertes ne masen 2% parashikuar ne ligjin nr.162/2020 date 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” konform nenit 83, pika 2 , shkronja a, ne e vlerën 24,235.00 (njezete e kater mije e dyqind e tridhjete e pese) leke.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 88 datë 7 Qershor 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 99 datë 28 Qershor 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.