Open Procurement Albania

Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: “Shërbimi i evadimit të mbetjeve të rrezikshme spitalore“ për Spitalin Sarandë

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Objekti i Tenderit Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : “Shërbimi i evadimit të mbetjeve të rrezikshme spitalore“ për Spitalin Sarandë
Nr. Reference REF-83461-12-30-2020(Minikontrata 1)
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 11-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. MEDI-TEL
2. V.A.L.E. Recycling
3. PURA-MEDICAL
4.ECO RICIKLIM
Operator Ekonomik Kontraktues
 • V.A.L.E. RECYCLING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 27-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 788 300,00
  Data e lidhjes se kontrates 07-05-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje me:
  • Formular Ankese nga subjekti “Pura- Medical” sh.p.k ne date 09.02.2021, kthyer pergjigje në datë12/02/2021 nga AK;
  • Formular Ankese nga subjekti “V.A.L.E. Recycling” sh.p.k 09.02.2021 , kthyer pergjigje në datë 12/02/2021 nga AK;
  • Formular Ankese nga subjekti “V.A.L.E. Recycling” sh.p.k 22.02.2021 , kthyer pergjigje në datë 25/02/2021 nga AK;
  • Vendim KPP149/2021 nga Komisioni Prokurimit Publik;
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. PURA-MEDICAL
  Ne zbatim te Vendimit Nr 149/2021 te K.P.P. oferta e paraqitur nga operatori ekonomik " PURA - MEDICAL " shpk cilesohet si oferte anomalisht e ulet dhe Komisioni i Vleresimit te Ofertave vendosi te refuzoje oferten e operatorit ekonomik " PURA - MEDICAL " shpk dhe ta skualifikoje ate.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë REF-83461-12-30-2020(Minikontrata 1)
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 75 datë 17 Maj 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.