Open Procurement Albania

Loti 10 “Shtreter spitalore”

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Loti 10 “Shtreter spitalore”
Nr. Reference REF-04485-09-02-2021
Vlera / Fondi Limit 31 533 866,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-09-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-10-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-10-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. “BUNA” Shpk
2. “EUROMED” Shpk
3. “BIOMETRIC ALBANIA” Shpk
4. “MOTO-MANIA” Shpk
5. “MONTAL” Shpk
6. “ERZENI/SH” Shpk
7. “MSE” Shpk
8. “O.E.S DISTRIMED” Shpk
9. “FEDOS” Shpk
10. “T B S 96” Sh.p.k
11. “SAER MEDICAL” Sh.p.k
12. “GAMMA” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Biometric Albania SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 870 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “BUNA” Shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka dorezuar oferte ekonomike dhe dokumentacionin ligjor.
  2. “EUROMED” Shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka dorezuar oferte ekonomike dhe dokumentacionin ligjor.
  3. ERZENI Sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur argumentimin e ofertës anomalisht të ulët në sistem si dhe në mënyrë shkresore.
  4. MOTO MANIA Sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën f, 2.3 Kapaciteti Teknik
  5. MSE Sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën f, 2.3 Kapaciteti Teknik
  6. TBS 96 Sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën f, 2.3 Kapaciteti Teknik
  7. GAMMA sh.p.k, për këto arsye:
  - Referuar katalogut te paraqitur nga OE ne permbushje te pikes d) tek 2.3 Kapaciteti Teknik,konstatohet se specifikimet teknik si mesiper nuk percaktohen ne katalog.
  - Referuar katalogut te paraqitur nga OE ne permbushje te pikes d) tek 2.3 Kapaciteti Teknik, rezulton se per pajisjen e ofertuar nga OE deklarohet vetëm një shtresë pluhuri elektrostatik.
  8. O.E.S DISTRIMED Sh.p.k, për këto arsye:
  - Referuar katalogut te paraqitur nga OE ne permbushje te pikes d) tek 2.3 Kapaciteti Teknik,konstatohet se specifikimet teknik si mesiper nuk percaktohen ne katalog.
  9. SAER MEDICAL Sh.p.k, për këto arsye:
  - Referuar katalogut te paraqitur nga OE ne permbushje te pikes d) tek 2.3 Kapaciteti Teknik,konstatohet se specifikimet teknik si mesiper nuk percaktohen ne katalog.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Biometric Albania SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-04485-09-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.