Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 Kastrati Shpk - Kastrati Sha 15 456,202,689 14 456,035,409 369,575,471

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje karburanti 23,601,333 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 23,580,900.00
Autoriteti Portual Durres Karburant 18,602,100 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 18,602,100.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje karburanti 18,428,130 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 18,415,060.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Group sh.a Blerje karburant Diesel dhe Benzine per nevojs te OSHEE GROUP sh.a 191,959,400 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 175,603,742.00
Autoriteti Portual Durres Karburant 20,350,542 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 20,350,542.00
Autoriteti Portual Durres Blerje Karburanti 7,050,000 Njoftuar Fituesi Kastrati Shpk - Kastrati Sha 7,040,000.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje karburanti 16,240,000 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 16,066,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje karburanti gazoil 10 ppm USLD 64,592,832 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha Marzh fitimi 18.4%.
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rë: Për blerje gazoil për automjete; 52,629,483 Rishpallje me Lidhje Kontrate Kastrati Shpk - Kastrati Sha 52,629,483
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-të: Për blerje benzinë për automjete; 9,510,007 Rishpallje me Lidhje Kontrate Kastrati Shpk - Kastrati Sha 9,510,007
Sport Klub Vllaznia Blerje karburant për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise(Blerje e Përqendruar) 208,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate Kastrati Shpk - Kastrati Sha 208,333.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje karburanti 5,293,929 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha Marzh fitimi per liter e shprehur ne perqindje: gazoil 16 % dhe benzine 17 %
Klubi I Futbollit "Teuta" Shtesë kontrate: Blerje Karburant (nafte < 10ppm) 167,280 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati Shpk - Kastrati Sha 167,280.00
Klubi I Futbollit "Teuta" Blerje Karburant (nafte < 10ppm) per Bashkine Durrës dhe institucionet në varësi te saj 99,720 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 99,720.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Durrës Blerje karburanti Gazoil 10 ppm ULS - Fondet e Institucionit 27,469,600 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 27,469,584.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data