Open Procurement Albania
Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 CURRI SHPK 4 425,989,593 4 425,989,593 419,568,071

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Ndertim i disa kabinave te reja dhe rikostruksion i rrjetit TU me kabull ABC Njesia Elbasan 179,543,020 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 177,280,882
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Ndertimi i rrjetit TM 20kV, Fideri 1, N/ST Gjiri i Lalezit, Loti III " 163,632,671 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 163,040,058
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion i rrjetit TM dhe i kabinave me zhvillim rrjeti TU me ABC ne fiderin e Vainit 59,998,487 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 59,370,055
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane REHABILITIMI I DIGËS SË GJOCAJ NË HEC VAU I DEJËS . 22,815,415 Njoftuar Fituesi CURRI SHPK 19,877,076
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data