Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
7 "NIKA" shpk 15 44,408,332 14 39,408,332 25,428,634

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale ndertimi 4,000,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 3,598,800.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale dekori 1,666,666 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 1,599,500.00
Zyra Ekonomike e Arsimit Sarande Materiale per mirembajtjen e godinave te shkollave, kopshteve dhe konviktit ” 1,675,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 1,569,009.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale ndertimi e hidraulike 2,500,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 2,396,395.00
Sh.A Ujesjelles Himare Blerje materiale hidraulike 2,833,333 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 2,272,962.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale per rinovim linjash elektrike 6,666,666 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 5,339,150.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Sarande Blerje materiale dekori(Rinovim ne dekorin e qytetit) 1,666,667 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 1,499,960.00
Bashkia Finiq Blerje materiale elektrike 3,333,333 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 2,999,680.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje materiale hidraulike per mirembajtjen e rrjetit te ujit te pijshem dhe te ujerave te zeza 6,000,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 2461906 lek për njësi
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Blerje materiale hidraulike per mirëmbajtjen e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza me materiale hidraulike” 6,000,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 2.206.369
Sh.A Ujësjellës - Kanalizime Finiq Blerje materiale hidraulike 1,666,667 Njoftuar Fituesi "NIKA" shpk 597,350.00
Sh.A Porti Detar Sarande Aksesorë Ngarkim - Shkarkimi, Vegla Pune Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 244,940
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Mirëmbajtje e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza me materiale hidraulike. 5,000,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi "NIKA" shpk 2,195,599.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande BLERJE VULA PER MATES UJI L=60cm 600,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 120,000
Sh.A Ujësjellës Kanalizime Sarandë Blerje Paisje Laboratori IPUZ 800,000 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 728,980.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data