Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
19 SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 40 103,054,498 40 103,054,498 89,415,551

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Albpetrol Rinovim garancie doganore të magazinave fiskale 11,272,082 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 11,097,300.00
Sh.A Albpetrol Shërbim për siguracion automjetesh TPL + kasko 4,220,963 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,170,002.00
Shoqeria Rajonale Ujesjelles-Kanalizime Qarku Shkoder SH.A Siguracione per automjete Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 153,135.00
Drejtoria e Cerdheve dhe Kopshteve Shkoder Shpenzime per sigurimin e ndertesave Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 119,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Elbasan SH.A Blerje siguracion per mjetet e shoqerise tpl dhe kasko 1,500,000 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,499,002.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Siguracion për mjetet e Ashp-së 1,336,828 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,336,672.00
Sh.A Albpetrol Rinovim garancie doganore të magazinave fiskale 11,781,071 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 11,604,233.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Berat SH.A Sherbim Siguracioni i detyrueshem per automjetet TPL Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 263,501.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Siguracion vjetor TPL per automejtet e Shoqerise Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 243,831.00
Sh.A Albpetrol Shërbim për siguracion, shërbim TPL+kasko 4,900,000 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,826,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan “Blerje siguracion TPL dhe Kasko per automjetet e shoqerise uke,viti 2022” 1,618,659 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,618,488.00
Sh.A Albpetrol Shërbim i sigurimit të automjeteve 4,643,694 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,504,383.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Sigurim shendeti dhe jete ne rast aksidenti per punonjesit e UKSH 1,600,000 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 1,584,000
Sh.A Albpetrol Shërbim i sigurimit të garancive doganore për magazinat fiskale 16,448,255 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA
Sh.A Albpetrol Shërbim i sigurimit të automjeteve 4,785,866 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,780,000
Sh.A Albpetrol Sherbim i sigurimit te garancise doganore per Stacionin Sheqishte-Marinez si pjese e magazines fiskale Zharres 4,650,000 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,645,000.00
Sh.A Albpetrol Sherbim i sigurimit te garancive doganore per magazinat fiskale 11,901,721 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 11,798,886.00
Ndermarrja e Trajtimit te Studenteve Vlore Siguracion i detyrueshem TPL Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 29,225
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje siguracion per mjetet e shoqerise uke per vitin 2019 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 576,130
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder SIGURACIONE PER AUTOMJETE Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 552,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Siguracion vjetor TPL per automjetet e Shoqerise Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 268,400
Sh.A Albpetrol Rinovim i garancive doganore per magazinat fiskale 14,368,750 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 14,357,255
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Siguracion Automjetesh dhe Sigurim nga Aksidentet per Punonjesit Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 789,500
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Siguracion Makinash Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 239,000
Ndermarrja e Trajtimit te Studenteve Vlore Siguracion i detyrueshëm TPL, për makinë me leje qarkullimi 6+1 vende. Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 29,520
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Siguracion vjetor TPL per automjetet e Shoqerise Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 163,700.00
Sh.A Albpetrol Garanci Doganore për Magazinën Fiskale Amonicë Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 150,000
Sh.A Albpetrol Sigurim TPL i mjeteve me goma 4,493,314 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 4,490,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje Siguracion Automjetesh TPL per automjetet e shoqerise UKE Sh.a. per vitin 2018 530,396 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 529,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje BLERJE SIGURACION TPL 203,044 Lidhur Kontrata SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA 203,044

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data