Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
12 Magrip Bana 15 1,702,366 15 1,702,366 1,373,703

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Peqin Blerje materiale kancelarie Lidhur Kontrata Magrip Bana 97,800
Sh.A Ujesjelles Kukes Blerje kancelari Lidhur Kontrata Magrip Bana 66,400
SH.A Ujesjelles Kanalizime Maliq Blerje letre A 4 41,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 34,583
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje toner hp 37Y (CF 237Y) LaserJet 180,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 168,700
Ndermarrja e Ujitjes dhe Kullimit Blerje Kancelarie 96,040 Lidhur Kontrata Magrip Bana 59,700
SH.A Ujesjelles Kanalizime Maliq Blerje Kancelari te ndryshme 27,550 Lidhur Kontrata Magrip Bana 25,800
SHA Ujësjellës Devoll Blerje Kancelari 93,600 Lidhur Kontrata Magrip Bana 95,500.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Krujë Blerje leter A4 dhe A5 88,276 Lidhur Kontrata Magrip Bana 63,920.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Mat Blerje materjale kancelarie 147,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 75,400.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Librazhd Materiale kancelarie-tonera -shtypshkronje 545,300 Lidhur Kontrata Magrip Bana 304800.00
SHA Ujësjellës Kanalizme Fshat Shkodër Blerje kancelari 150,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 129800.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Mat B lerje Materiale per funksionimin e paisjeve te zyres 145,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 109,900.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Vlorë Blerje set bojrash te Printerit HP office jet 7110 10,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 8,800.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Librazhd Materiale kancelari-toner 85,000 Lidhur Kontrata Magrip Bana 56,800.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Elbasan Blerje Kancelari për zyrat për vitin 2016 93,600 Lidhur Kontrata Magrip Bana 75,800.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data