Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
26 Denisa Beshaj 41 37,116,615 38 35,773,549 16,805,305

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Albpetrol Blerje makine per trajtime siperfaqesore me rryma te frekuencave te mesme 2,000,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 1,440,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje pompa centrifugale 7,500,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 4,840,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje materiale sanitare Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 499,000
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje materiale elektrike dhe hidraulike per zyrat qendrore te OSHEE sha Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 288,000
ShA Ujësjellës Kanalizime Patos Blerje materiale ndertimi. 1,778,425 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 1,494,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe Blerje vula për matesa uji Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 199,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Ndihmese te Ndryshme Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 144,000
Sh.A Ujesjelles Malesi e Madhe Blerje rakorderi dhe materjale hidraulike Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 399,000.00
Qendra Kulturore dhe Klubi Sportiv Lushnje Blerje fishekzjarresh per festat e fund vitit Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 120,000.00
Qendra Kulturore dhe Klubi Sportiv Lushnje Blerje pakosh me dhurata per femijet dhe jetimet per festen e Vitit te Ri 2019 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 299,000.00
Sh.A Ujesjelles Kukes Blerje Dru Zjarri Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 766,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje elektropompash Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 144,000.00
FK Tomori 1923 Akomodim hoteli + mengjesi dhe Vaktet darke +dreke, per ekipin F.K.Tomori 1923 ne Pogradec Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 62,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje baze materiale dhe mallra te ndryshem 18,000,000 Njoftuar Fituesi Denisa Beshaj 569,405
Sh.A Porti Detar Sarande Blerje Materiale Elektro - Mekanike Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 321,000
FK Tomori 1923 Faze pergatitore verore ne Sarande. 1,249,820 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 1,200,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje termocifte PT 100 dhe termorregullator ORDEL SC 771 317,260 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 258,000
Bajkaj Land Sh.a Materiale per sistemimin e ambientit te jashtem te objektit 236,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 219,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Blerje Betoni 290,500 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 272,000
FK Tomori 1923 sherbim akomodimi 62,500 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 62,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje asfalto betoni 199,360 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 178,000
K.F. Lushnja 1930 Shërbim ? Fjetje ? për Fazën Përgatitore (I), për ekipin e parë të Klubit të Futbollit Lushnjë 200,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 177,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje vaj për automjete 790,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 110,000
Sh.A Ujesjelles Tepelene blerje materiale per automjet 120,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 108,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje Vula per matesa uji 200,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 7,500
FK Tomori 1923 Akomodim hoteli + mengjesi, Vaktet darke +dreke, per ekipin F.K.Tomori 1923 ne Pogradec per ndeshjen Pogradeci-Tomori 60,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 55,000
FK Tomori 1923 Sherbim Transporti 71,250 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 65,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Pogradec Module per leximin e matesave wireless te Shoqerise Ujesjelles Kanalizime sha Pogradec 230,400 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 215,400
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Materiale El&ND 70,600 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 67,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Avozhim dhe remont i elektromotrrit 90 KW ne te gjitha nyjet e tij. 250,000 Lidhur Kontrata Denisa Beshaj 222,000

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data