Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 23 43,630,023 23 43,630,023 44,319,407

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje pjesë këmbimi per Automjete 19,988,367 Njoftuar Fituesi A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 19,618,535.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje bicikleta elektrike 7,900,000 Njoftuar Fituesi A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 7,260,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane “Blerje Biçikleta Elektrike” 4,300,000 Njoftuar Fituesi A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 4,240,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore Blerje Materiale te ndryshme Hidraulike 2,697,086 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 2,674,940
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore Blerje Materiale te ndryshme Hidraulike e te tjera. 2,972,400 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 2,886,632.00
Sh.A Albpetrol Sherbim i kolaudimit te bombulave te oksigjenit dhe azotit 419,337 Njoftuar Fituesi A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje reagente Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 778,000
Sh.A Albpetrol Blerje oksigjen, acetilen, azot Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 773,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje Kamer dixhitale dhe Lap Top Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 474,000
Sh.A Albpetrol Blerje oksigjen, acetilen, azot Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 778,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Blerje Bashkues te ø te Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 282,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Blerje Pjese Kembimi Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 173,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Vegla Pune për Ofiçinën 1,460,000 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 1,222,400.00
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Materjale Mdihmese Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 134,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirëmbajtje Prodhimi (Mekanike) 1,000,000 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 944,000.00
HEC LANABREGAS sh.a Mirembajtje sistemit Financiar F5 dhe Riprogramim i sistemit te pagave 200,000 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 198,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje tuba presioni dhe tuba fresibël për UKT sh.a 555,000 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 448,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje bobina striçimi për UKT sh.a 180,833 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 128,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Impiante klorifikimi per UKT sh.a 760,000 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 514,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje materiale elektromekanike për UKT sh.a 255,200 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 147,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje orendi për zyrat e UKT sh.a 391,767 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 198,000
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje elektropompa për UKT sh.a 300,200 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 238,900
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje pjesë këmbimi për UKT sh.a 249,833 Lidhur Kontrata A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 209,000
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data