Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
24 Besnik Meçi 45 124,197,528 27 47,220,683 42,513,800

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- sherbimi i automjeteve 2,900,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Besnik Meçi 1,256,850.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe FV pjese kembimi per automjete e Sh.a.Ujesjelles Kanalizime Lezhe Lidhur Kontrata Besnik Meçi 479,900.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 1,742,060 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,529,300.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje Goma dhe bateri Lidhur Kontrata Besnik Meçi 389,100.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Diber blerje pjese kembimi e sherbime ne mjetet dhe gjeneratore saldimi te shoqerise Lidhur Kontrata Besnik Meçi 247,500.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Mallakaster Sherbim Automjetesh Lidhur Kontrata Besnik Meçi 315,200.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce Riparim- shërbimi i automjeteve 2,802,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,267,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje pjesë këmbimi mekanike automjetesh 2 218,800 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 179,200.00
Sh.A Ujesjelles Patos Blerje pjesë këmbimi 1,604,800 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 1,296,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje pjese kembimi per muajin Mars 800,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 721,500
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje pjesë këmbimi mekanike automjetesh 240,200 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 195,200
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje RIPARIM MJETI IVECO DAYLI ME NR SHASIE ZCFD4079205109918 500,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 437,800
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje RIPARIM MJETI IVECO DAYLY 500,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 438,900
Sh.A Ujësjellës Kanalizime Sarandë BLERJE GOMASH PER AUTOMJETET E NDERMARJES 348,000 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 299,900.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Mallakastër Riparim per automjetet e shoqerise 93,600 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 99,950.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data