Open Procurement Albania

Blerje inerte

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje inerte
Nr. Reference REF-80371-09-18-2023
Vlera / Fondi Limit 130 829 660,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 19-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 19-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas kërkesës, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika1: b) Në proçedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Njoftuar anullimi i procedures se prokurimit ne Buletinin Nr. 93 datë 13 Nëntor 2023

  Më datë 09.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është protokolluar ankesa e operatorit ekonomik “Shpresa Al” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “Shpresa Al” SHPK.

  Më datë 05.12.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Shpresa Al” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë procedurën e mësipërme të prokurimit dhe me rihapjen e procedurës të ketë parasysh konstatimet e mësipërme të bëra nga Komisioni i Prokurimit Publik

  Më datë 16.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin me hapat e mëtejshme të procedurës
  2. Autoriteti kontraktor me ripublikimin e procedurës së prokurimit, të dërgojjë pranë KPP-së vendimin Nr. 1246/2023

  Më datë 06.03.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Procesverbal "Per Percaktimin e Arsyes per Mosndarjen e Procedures se Prokurimit ne Lote"
  Formular Ankimimi “Shpresa Al” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data