Open Procurement Albania

Shërbimi i Transportit, Shoqërimit dhe ruajtjes së vlerave monetare gjatë transportit, me roje të kategorisë 1.3.B”, Marrëveshje Kuader - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 24 muaj

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Shërbimi i Transportit, Shoqërimit dhe ruajtjes së vlerave monetare gjatë transportit, me roje të kategorisë 1.3.B”, Marrëveshje Kuader - me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 24 muaj
Nr. Reference REF-82489-10-05-2023
Vlera / Fondi Limit 502 240 630,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “Nazeri 2000” sh.p.k
2. “Myrto Security” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Nazeri 2000 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 501 530 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i ofrimit të shërbimit do të jetë për 2 (dy) vite kalendarike nga hyrja në fuqi e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. Myrto Security sh.p.k , per arsye:
  - Nuk permbush piken 2.1 b te kritereve te veçanta per kualifikim te DST se, pasi nuk ka paraqitur Formularin e Sigurimit te Ofertes.
  - Nuk permbush piken 2.2.1. te kritereve te vecanta per kualifikim te DST se, pasi ne asnjerin nga vitet e fundit 2020, 2021 dhe 2022 nuk ka realizuar nje xhiro minimale vjetore me vlere jo me pak se 190% te vleres limit te kontrates qe prokurohet.
  - Nuk permbush piken 2.2.3. te kritereve te vecanta per kualifikim te DST-se pasi mungon Vertetim per shlyerjen e taksave vendore te parashikuara nga Pushteti Vendor per vitin 2023 (kestet e maturuara), ne te gjitha vendet e ushtrimit te aktivitetit sipas Regjistrimit ne Qendren Kombetare te Biznesit
  - Nuk permbush piken 2.2.6. te kritereve te vecanta per kualifikim te DST se, pasi nuk disponon License ose Autorizim per ngritjen dhe shfrytezimin e sistemit te pavarur te radiokomunikacionit te leshuar nga Autoriteti i Komunikimeve Postare dhe Elektronike (AKEP) konform Ligjit Nr. 9918 date19.05.2008
  - Nuk permbush piken 2.2.7. te kritereve te vecanta per kualifikim te DST se, pasi nuk disponon te pakten 56 (pesedhjete e gjashte) automjete te blinduar per transportin e vlerave monetare
  - Nuk permbush piken 2.2.10. te kritereve te veçanta per kualifikim te DST se pasi nuk disponon te pakten 56 (pesedhjete e gjashte) shofer per drejtimin e mjeteve te blinduara emrat e te cileve te figurojne tek Autorizimet e Mjeteve te blinduara te leshuara nga Drejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit.
  - Nuk permbush piken 2.2.13. te kritereve te veçanta per kualifikim te DST se, pasi nuk disponon Qender Kontrolli, te vertetuar me akt miratimi sipas Udhezimit Nr.130 dt. 05.03.2018 te Ministrit te Brendshem
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Nazeri 2000 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Procesverbal" Per argumentimin e Realizimit te Procedures ne nje Kontrate "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data