Open Procurement Albania

Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi

Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Lushnje SH.A
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Objekti i Tenderit Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Kalciumi
Nr. Reference REF-95992-02-21-2024
Vlera / Fondi Limit 3 343 640,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-03-2024
Data e mbajtjes se tenderit 07-03-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “2 AT” SH.P.K
2. Albania Distribution Chemicals
3. ATLANTIK 3
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ''2 AT''
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 105 032,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-04-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 23.02.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik Albania Distribution Chemicals dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave te tenderit.

  Më datë 06.03.2024, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik IAlbania Distribution Chemicals
  2. Autoriteti kontraktor të kryejë modifikimet e dokum,entave sipas konstatimeve të Komosionit të Prokurimit Publik

  Më datë 15.04.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Albania Distribution Chemicals” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me anulimin e procedurës së prokurimit objekt ankimi.

  Më datë 08.05.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Albania Distribution Chemicals” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ''2 AT'' viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi Albania Distribution Chemicals
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular Ankimimi Albania Distribution Chemicals
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data