Open Procurement Albania

Loti II: Shërbimi privat i sigurisë fizike për N/Stacionin Tirana 1, N/Stacionin Tirana 2, N/Stacionin Sharrë, N/Stacionin Rrazhbull, NJMT dhe Zyrat Qëndrore OST sh.a., N/Stacionin Elbasan 1, N/Stacionin Elbasan 2, N/Stacionin Zemblak, N/Stacionin Fier

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit Loti II: Shërbimi privat i sigurisë fizike për N/Stacionin Tirana 1, N/Stacionin Tirana 2, N/Stacionin Sharrë, N/Stacionin Rrazhbull, NJMT dhe Zyrat Qëndrore OST sh.a., N/Stacionin Elbasan 1, N/Stacionin Elbasan 2, N/Stacionin Zemblak, N/Stacionin Fier
Nr. Reference REF-92959-04-13-2021
Vlera / Fondi Limit 78 057 522,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-04-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues “AULONA-POL-1” sh.p.k
FLENA RB” sh.p.k & “MYRTO SECURITY” sh.p.k & “VASO-SECURITY” sh.p.k & “VRANA SECURITY GROUP” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLENA RB” sh.p.k -“MYRTO SECURITY” sh.p.k -“VASO-SECURITY” sh.p.k -“VRANA SECURITY GROUP” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 76,543,373
  Data e shpalljes se fituesit 21-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 91,852,048
  Data e lidhjes se kontrates 17-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “AULONA-POL-1” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka përmbushur pikën 1/c, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës, sipas kërkesës 3.2 të Njoftimit të Kontratës, pjesë e Dokumenteve të Tenderit, në zbatim të nenit 83, të Ligjit Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik”.
  - Nuk ka përmbushur kriterin 3.3.1, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur punë të ngjashme në vlerën e caktuar në Dokumentet e Tenderit, sipas Nenit 77, pika 3, të Ligjit Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik” dhe Nenit 28 “Kontratat e shërbimeve”, të VKM Nr. 914, datë 29.12.2014 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”, i ndryshuar. Në Dokumentet e Tenderit është kërkuar që OE ofertues duhet te ketë realizuar gjatë tri viteve të fundit nga data e zhvillimit të tenderit, kontrata të ngjashme në një vlerë të paktën prej 31,000,000 Lekë, ndërsa OE ka paraqitur fatura në vlerën 5,545,545.99 Lekë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i lidhjes se kontrates: Nr.95 - Dt.21-06-2021
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MYRTO SECURITY” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MYRTO SECURITY” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MYRTO SECURITY” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “MYRTO SECURITY” sh.p.k viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VRANA SECURITY GROUP” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VRANA SECURITY GROUP” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VRANA SECURITY GROUP” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “VRANA SECURITY GROUP” sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data