Open Procurement Albania

Projekti i çertifikimit me ISO sipas standarteve ndërkombëtare për Albcontrol sha

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A)
Autoritet Prokurues ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A)
Objekti i Tenderit Projekti i çertifikimit me ISO sipas standarteve ndërkombëtare për Albcontrol sha
Nr. Reference REF-08231-10-14-2021
Vlera / Fondi Limit 108 250 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “TMC Training Management Consulting” sh.p.k
2. “ICDQ Instituto de Certification dhe Cavala Gabinete de Asesoria” sh.p.k
3. “Resuli ER” sh.p.k
4. “Eurogjici-Security” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TMC Training Management Consulting
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 108 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 18-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “ICDQ Instituto de Certificacion SL and CAVALA GABINETE DE ASESORÍA EMPRESARIAL SL”, për këto arsye:
  - Bashkimi i Përkohshëm i Operatorëve ekonomik nuk plotëson kriterin e parashikuar në pikën 1 të kritereve të veçanta të kualifikimit, në të cilin parashikohet se ofertuesi duhet të paraqesë: Sigurimin e Ofertës, sipas Shtojcës 3
  - Bashkimi i Përkohshëm i Operatorëve ekonomik nuk plotëson pikën 2.3.1, të kapacitetit teknik, pasi në dokumentacion e ngarkuar në SPE, operatorët ekonomik nuk dëshmojnë që të kenë realizuar shërbime te ngjashme në një vlerë sa 40 % e fondit limit që prokurohet.
  - Bashkimi i Përkohshëm i Operatorëve ekonomik kanë deklaruar në Formularin përmbledhës të vetëdeklarimit se parashikojnë nënkontraktim të shërbimeve dhe konkretisht te nënkontraktorët INECO dhe Secure & IT, në kundërshtim me pikën 2.15.1 të DST pasi në këtë procedure nuk parashikohet nënkontraktimi.
  2. Eurogjici-Security” shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur në sistemin elektronik asnjë dokument të kërkuar sipas DST.
  3. “Resuli-Er” shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur në sistemin elektronik asnjë dokument të kërkuar sipas DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi_i_Fituesit APP.docx
  NEGOCIM_ME_SHPALLJE_PARAPRAKE_SHERBIME.docx
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data