Open Procurement Albania

Zëvendësim i mbulesave ekzistuese "Eternit" i çative të repartit Mekanik dhe repartit Elektrik në QMN Kuçovë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
Objekti i Tenderit Zëvendësim i mbulesave ekzistuese "Eternit" i çative të repartit Mekanik dhe repartit Elektrik në QMN Kuçovë
Nr. Reference REF-09962-10-29-2021
Vlera / Fondi Limit 9 953 982,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-11-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 11-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “SHKELQIMI 07” shpk
2. “6D PLAN” shpk
3. “A.L-ASFALT” shpk
4. “FLED” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A.L-ASFALT
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 187 380,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-01-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 8 javë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka paraqitur ankesë operatori “A.L-ASFALT” shpk dhe është marrë Vendimi nr. 10010/2 prot, datë 14.12.2021 nga AK dhe Vendimi përfundimtar nr. 1034/2021 prot, datë 23.12.2021 i Komisionit të Prokurimit Publik.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “SHKELQIMI 07” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka deklaruar në shtojcën 8 “Formulari Përmbledhës i Vetëdeklarimit”, 2 punonjës që disponojnë certifikatë trajnimi “Për punimet në lartësi” dhe as nuk ka paraqitur dokumentacion, në kundërshtim me gërmën “f” të pikës 2.3.3..”Stafi kryesor mbështetës” të DST-së.
  2. “6D PLAN” shpk, për këto arsye:
  - Ne shtojcën 8 në pikën 7 të rubrikës B “Deklarata për paraqitjen e ofertave të pavarura” ka deklaruar se është konsultuar ka komunikuar ka lidhur marrëveshje me një ose më shumë konkurentë në lidhje me këtë procedurë prokurimi, në kundërshtim kjo me paraqitjen e ofertës së pavarur sic kërkohet në gërmën “gj” të pikës 1 “Kriteret e përgjithshme të përzgjedhjes/kualifikimit”, të DST-së.
  3. “FLED” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  - Nuk ka paraqitur Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit sipas shtojcës 8, në kundërshtim me gërmën “a” të pikës 2 “Kriteret e vecanta të kualifikimit” të DST-së.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L-ASFALT viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data