Open Procurement Albania

Blerje maska dhe dizinfektues në kuadër të masave për parandalimin e COVID-19

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje maska dhe dizinfektues në kuadër të masave për parandalimin e COVID-19
Nr. Reference REF-16778-12-30-2021
Vlera / Fondi Limit 1 706 667,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 31-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-01-2022
Data e mbajtjes se tenderit 11-01-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1.”Florifarma”sh.p.k
2. “Egian Med” sh.p.k
3. “Anbim” sh.p.k
4. ”Enea Masllavica”
5. ”Euromega 2010” sh.p.k
6. “General Plus”
7. ”Albanian Distribution Chemicals” sh.p.k
8. ”Carpathia Albania” sh.p.k
9. ” Malvina Visoka”
10. ” Moto-Mania”
11. ”Westec” sh.p.k
12. “Univers Promotions” sh.p.k
13. “Albadent Group” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ”Carpathia Albania” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 280 020,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-03-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ”Florifarma”sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e pikës 2.3 të kushteve të veçanta të kualifikimit.
  2. “Egian Med” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e pikës 2.3 të kushteve të veçanta të kualifikimit.
  3. “Anbim” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e kushtit të kërkuar pika 2.4 e DST-së.
  4. ”Enea Masllavica”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e pikës 2.3 të kushteve të veçanta të kualifikimit.
  5. ” Euromega 2010” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e kushtit të kërkuar pika 2.4 e DST-së.
  6. “General Plus”, për këto arsye:
  - nuk përmbush specifikimet teknike të kërkuar në DST.
  7. ”Albanian Distribution Chemicals” sh.p.k, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik pjesëmarrës është skualifikuar në mbështetje të nenit 76 pika pika 3 gërma g) të ligjit nr.162, datë 23.12.2020 ”Për Prokurimin Publik”.
  8. ” Moto-Mania”, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e kushtit të kërkuar pika 2.4 e DST-së.
  9. ”Westec” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e kushtit të kërkuar pika 2.4 e DST-së.
  10. “Univers Promotions” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë për të dëshmuar përmbushjen e kushtit të kërkuar pika 2.4 e DST-së.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data