Open Procurement Albania

Blerje hekur,rrjetë teli etj

Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje hekur,rrjetë teli etj
Nr. Reference REF-41743-09-14-2022
Vlera / Fondi Limit 2 992 500,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 26-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“KUPA” sh.p.k
2.“NDERTIMI” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUPA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 896 774,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3578256
  Data e lidhjes se kontrates 01-11-2022
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“NDERTIMI” shpk, per arsye:
  -nuk ka paraqitur sigurimin e ofertës.
  - nuk ploteson piken 2.3.2 te kapacitetit teknik ”Operatori ekonomik duhet të paraqesë autorizim nga prodhuesi ose distributori i autorizuar nga prodhuesi ose kontratë furnizimi të lidhur para noterit, për mallrat objekt prokurimi. Në rast se do të paraqitet autorizim nga distributori, duhet të vërtetohet lidhja midis distributorit të autorizuar dhe prodhuesit. Autorizimi duhet të përmbajë të dhëna të plota të prodhuesit si: telefon, fax, e-mail, ëebsite kjo e nevojshme për Autoritetin Kontraktor në rast verifikimi nga ana e tij.” duke qene se nuk ka paraqitur asnje dokument per vertetimin e ketij kriteri.
  - nuk ploteson piken 2.3.2 te kapacitetit teknik ”Operatori ekonomik duhet të paraqesë autorizim nga prodhuesi ose distributori i autorizuar nga prodhuesi ose kontratë furnizimi të lidhur para noterit, për mallrat objekt prokurimi. Në rast se do të paraqitet autorizim nga distributori, duhet të vërtetohet lidhja midis distributorit të autorizuar dhe prodhuesit. Autorizimi duhet të përmbajë të dhëna të plota të prodhuesit si: telefon, fax, e-mail, website kjo e nevojshme për Autoritetin Kontraktor në rast verifikimi nga ana e tij.” duke qene se nuk ka paraqitur asnje dokument per vertetimin e ketij kriteri.
  - nuk ploteson piken 2.3.3 te kapacitetit teknik ”Operatori ekonomik duhet të paraqes raport testimi/ fletë analizë / skedë teknike/ katalog, për mallrat objekt prokurimi, ku të pasqyrohen të gjitha karakteristikat teknike të këtyre mallrave me qëllim që autoriteti kontraktor të verifikojë përmbushjen e specifikimeve teknike.” duke qene se nuk ka paraqitur asnje dokument per vertetimin e ketij kriteri.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 143 datë 17 Tetor 2022
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 156 datë 14 Nëntor 2022

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data