Open Procurement Albania

Auditimi nga një shoqëri e pavarur audituese i Pasqyrave Financiare të konsoliduara të OST sh.a. për vitin 2022 sipas Standarteve Ndërkombëtare të Auditimit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit Auditimi nga një shoqëri e pavarur audituese i Pasqyrave Financiare të konsoliduara të OST sh.a. për vitin 2022 sipas Standarteve Ndërkombëtare të Auditimit
Nr. Reference REF-44789-10-07-2022
Vlera / Fondi Limit 1 250 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 10-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 20-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.BOE “Public Accounting Service Union and Trust” sh.p.k. & “Eljona Hoxha” p.f.
2. “Grant Thornton” sh.p.k.
3. “Rajmonda Reveli” p.f.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GRANT THORNTON
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 250 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-10-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1500000
  Data e lidhjes se kontrates 07-11-2022
  Kohezgjatja e kontrates 30 (tridhjetë ) dite nga hyrja në fuqi e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.BOE “Public Accounting Service Union and Trust” sh.p.k. & “Eljona Hoxha” p.f., per arsye:
  • Nuk ka plotësuar në mënyrë të duhur Shtojcën 1 “Formulari i ofertës”, pasi nuk janë shënuar të gjithë anëtarët e bashkimit të operatorëve ekonomikë pjesëmarrës, por vetëm njëri.
  • Nuk ka përmbushur kriterin 1/b, të Shtojcës 8, pika 2 “Kriteret e Veçanta të Kualifikimit” të DST, pasi nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës, sipas kërkesës së nenit 83, të Ligjit Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik”, dhe sipas përcaktimit të pikës 3.1 të Njoftimit të Kontratës, në Dokumentet e Tenderit.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.2.1 të “Kriteret e Veçanta të Kualifikimit”, pasi nuk ka paraqitur kopje të certifikuara të bilanceve, të nevojshme për të vërtetuar se në të paktën dy bilance të fundit, nuk ka raport negativ ndërmjet aktivit dhe pasivit.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.6 të “Kriteret e Veçanta të Kualifikimit”, pasi nuk ka paraqitur listën e firmave audituese të Bankës Botërore (Eligible audit firms) në të cilën duhet të jetë i përfshirë BOE me statusin Fully Acceptable.

  2.Rajmonda Reveli” p.f., per arsye:
  • Nuk ka paraqitur asnjë dokument të kërkuar në Dokumentet e Tenderit, përfshirë ofertën ekonomike sipas udhëzimeve të DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data