Open Procurement Albania

Loti 2 Blerje Vaj, Antifrize dhe Alkol për automjete

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Loti 2 Blerje Vaj, Antifrize dhe Alkol për automjete
Nr. Reference REF-46826-10-20-2022
Vlera / Fondi Limit 1 030 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 04-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.“Elba Oil 2015” SH.A.
2.“B&A 02” SH.A.
3.“TOP-OIL” SH.A.,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TOP-OIL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 017 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1221000
  Data e lidhjes se kontrates 28-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 35 ditë nga data e nënshkrimit të kontratës mes palëve
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik “Elba – Oil 2015” SHA, me objekt shfuqizimin e vendimit te Komisionit te Vlerësimit te Ofertave per skualifikimin e ofertes te paraqitur prej ketij operatori ekonomik.Me ane te vendimit Nr. 1262/2022, date 16.12.2022, KPP ka vendosur:
  1.Te mos pranoje ankesen e operatorit ekonomik “Elba – Oil 2015” SHA per kete procedure prokurimi.
  2.Autoriteti kontraktor lejohet te vijoje me hapat e metejshem te procedures se prokurimit.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“Elba Oil 2015” SH.A, per arsye:
  -Nga shqyrtimi i dokumentacionit tekniko ligjor të ofertës së paraqitur në tender rezulton që nuk përmbush plotësisht kriteret ligjore dhe teknike për kualifikim dhe konkretisht:
  • Pika 2.3.3. ku Operatori Ekonomik duhet të paraqesë fletë analiza ose skeda teknike për vajrat e kërkuara nga një laborator i akredituar ose nga ISHTI ka mospërputhje si më poshtë:
  -Për artikullin Vaj SAE 5W40 në fleten e analizës të paraqitur nga operatori ekonomik është fletë analize e vitit 2021 dhe nuk përmbush kushtin ku fleta e analizave duhet te jetë brënda viti 2022.
  Për artikullin Vaj 20W40 në fletën e analizës të paraqitur nga operatori ekonomik është fletë analize e vitit 2020 dhe nuk përmbush kushtin ku fleta e analizave duhet të jëtë brënda vitit 2022.
  -Për artikullin Vaj SAE 10W40 në fleten e analizës të paraqitur nga operatori ekonomik ka mosperputhje të rezultateve të analizave me vlerat tipike të kërkuara në specifikimet teknike.
  -Për artikullin Vaj SAE 20W40 në fletën e analizës të paraqitur nga operatori ekonomik ka mospërputhje të rezultateve të analizave me vlerat tipike të kërkuara në specifikimet teknike.
  -Për artikullin Vaj SAE 80W90 në fletën e analizës të paraqitur nga operatori ekonomik ka mospërputhje të rezultateve të analizave me vlerat tipike të kërkuara në specifikimet teknike.
  -Për artikullin Vaj SAE10 në fleten e analizës të paraqitur nga operatori ekonomik ka mosperputhje të rezultateve të analizave me vlerat tipike të kërkuara në specifikimet teknike.
  -Për artikujt Antfreeze dhe Alkol frenash operatori ekonomik nuk ka paraqitur fletë analizash laboratorike.

  2.“B&A 02” SHPK , per arsye:
  Nga shqyrtimi i dokumentacionit tekniko ligjor të ofertës së paraqitur në tender rezulton që nuk përmbush plotësisht kriteret ligjore dhe teknike për kualifikim dhe konkretisht:
  • Pika 2.3.3. Operatori ekonomik duhet të paraqesë flete analiza ose skeda teknike për vajrat e kërkuara nga një laborator i akredituar ose nga ISHTI ka mospërputhje si më poshtë:
  -Për artikullin Antfreeze në fleten e analizës të paraqitur nga operatori ekonomik ka mosperputhje të rezultateve të analizave me vlerat tipike të kërkuara në specifikimet teknike.
  • Pika 2.3.1. Operatori Ekonomik duhet të paraqesë vertetim të përvojave të mëparshme të ngjashme, Operatori Ekonomik nuk ka parqitur asnjë dokumentacion i cili përmbush këtë kriter.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i Lidhjes se Kontrates: Buletini Nr. 179 datë 30 Dhjetor 2022
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOP-OIL viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOP-OIL viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOP-OIL viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOP-OIL viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  vendime_kpp
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data