Open Procurement Albania

Mbikqyerje të punimeve për investimin me objekt: “Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë të fshatrave të Njësisë Administrative Derjan dhe Rukaj, Loti III”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Mat
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mat
Objekti i Tenderit Mbikqyerje të punimeve për investimin me objekt: “Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë të fshatrave të Njësisë Administrative Derjan dhe Rukaj, Loti III”
Nr. Reference REF-47875-10-30-2022
Vlera / Fondi Limit 1 993 797,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 10-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “E.B.S” Sh.p.k.,
2. “NOVATECH STUDIO” Sh.p.k.,
3. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” Sh.p.k.,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • E.B.S
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 791 323,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2149587
  Data e lidhjes se kontrates 09-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 6 (gjashtë) muaj nga data e dorëzimit të sheshit të ndërtimit (i njëjtë me afatin e realizimit te punimeve nga shoqëria ndërtimore e cila do të zbatojë punimet).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.NOVATECH STUDIO Sh.p.k., per arsye:
  -nuk permbush te gjithe dokumentacionin e kerkuar ne perputhje me Kriteret e Veçanta te Perzgjedhjes/ Kualifikimit, se nuk disponon minimumi 1 (nje) Inxhinier Mjedisi, pasi inxhinieri i deklaruar si i tille rezulton i diplomuar si Kimist Teknolog.

  2.INSTITUTI DEKLIADA – ALB Sh.p.k.,per narsye:
  -Nuk eshte permbushur percaktimi i pikes 1, germa “b”/ 2. Kriteret e Veanta te Kualifikimit -nuk eshte kryer per kete proçedure prokurimit, por i referohet nje procedure tjeter te zhvilluar. -nuk eshte paraqitur Akt Ekspertiza e Ekspertit Kontabel te Autorizuar per Bilancin e vitit 2019, pasi permbushen kushtet e nenit 41 te Nr.10 091, date 05.03.2009.
  -Nuk eshte permbushur percaktimi i pikes 2.3.1/ 2.3 Kapaciteti teknik/ 2. Kriteret e Vecanta te Kualifikimit
  -Nuk eshte permbushur percaktimi i pikes 2.3.8/ 2.3 Kapaciteti teknik/ 2. Kriteret e Vecanta te Kualifikimit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 176 datë 27 Dhjetor 2022
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data