Open Procurement Albania

Blerje pajisje instrumente, vegla elektrike dhe dixhitale (Pajisje per kontrollin dhe matjen e mbrojtjes katodike CIPS dhe DCVG)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Albanian Gas Service Company Sh.a
Autoritet Prokurues Albanian Gas Service Company Sh.a
Objekti i Tenderit Blerje pajisje instrumente, vegla elektrike dhe dixhitale (Pajisje per kontrollin dhe matjen e mbrojtjes katodike CIPS dhe DCVG)
Nr. Reference REF-66587-04-19-2023
Vlera / Fondi Limit 4 854 422,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 05-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1.“LI.BO-ALBANIA BRANCH” SHPK
2.“RAIMONDO G.P” SHPK
3.“TRINITY TRADE COMPANY” SHPK
4.“TRAKMAR” SHPK
5.“LIGUS” SHPK
6.“ALEN-CO” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “RAIMONDO G.P” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 640 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “LI.BO-ALBANIA BRANCH” SHPK , per arsye:
  - Nuk plotëson piken 2.1.1 te kritereve të vecanta të kualifikimit, pjesë e Shtojcës 7 të DST.
  -Nuk plotëson piken 2.2.1 te kritereve të vecanta të kualifikimit, pjesë e Shtojcës 7 të DST.
  -Nuk plotëson piken 2.2.2 te kritereve të vecanta të kualifikimit, pjesë e Shtojcës 7 të DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 01.06.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është paraqitur ankesa e operatorit ekonomik “Trakmar” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “Raimondo G.P” SHPK

  Më datë 31.05.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Li.Bo Albania Branch” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga “Li.Bo Albania Branch” SHPK.

  Më datë 31.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për pjesën e pranuar të ankesës së operatorit ekonomik “Li.Bo Albania Branch” SHPK
  2. Të pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Li.Bo Albania Branch” SHPK
  3. Të mos pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “Trakmar” SHPK
  3. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi skualifkimin e operatorit ekonomik “Li.Bo Albania Branch” SHPK dhe të korrigjojë shkeljet e konstatuara, duke e kualifikuar.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Kodi i Etikes
  Formular Ankimimi “Trakmar” SHPK
  Formular Ankimimi “Li.Bo Albania Branch” SHPK SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data