Open Procurement Albania

Blerje, Kontenier

Institucioni Prokurues ECO-ELB sh.a
Autoritet Prokurues ECO-ELB sh.a
Objekti i Tenderit Blerje, Kontenier
Nr. Reference REF-81414-09-27-2023
Vlera / Fondi Limit 2 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 28-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 09-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. GENTIAN SADIKU
2. 2 - MJ
3. Bledi Loci
4. Compi Tel
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENTIAN SADIKU
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 960 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-10-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2352000
  Data e lidhjes se kontrates 01-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite nga data e lidhjes së kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. 2 MJ, per arsye:
  -Nuk ka ngarkuar asnje nga dokumentat e kerkuar nga AK

  2. Bledi Loci,per arsye:
  -Nuk ka ngarkuar asnje nga dokumentat e kerkuar nga AK

  3. Compi Tel, per arsye:
  -Nuk ka dorezuar sigurimin e ofertes.
  -Nuk ka ngarkuar Certifikatat Iso te prdhuesit sipas kerkeses se Dst .
  -Nuk ka paraqitur as katalog dhe as skede teknike per artikujt qe ofron.
  -Nuk ka ngarkuar asnje deklarate konformiteti ose performance sipas kerkeses se AK.
  -Nuk ka ngarkuar asnje deklarate ne lidhje me furnizimin sipas kerkeses se AK .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 90 datë 6 Nëntor 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GENTIAN SADIKU viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  Blerje, Kontenier

  Institucioni Prokurues ECO-ELB sh.a
  Autoritet Prokurues ECO-ELB sh.a
  Objekti i Tenderit Blerje, Kontenier
  Nr. Reference REF-76916-08-07-2023
  Vlera / Fondi Limit 2 000 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 08-08-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-08-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 18-08-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite nga data e lidhjes së kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1:
  b) Nuk eshte paraqitur asnje oferte e pershtatshme ne procedurat me nje faze.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 80 datë 25 Shtator 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data