Open Procurement Albania

Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Numri i Rezultateve 540

Shenimi me flamur te kuq (red flag) i nje procedure prokurimi tregon nje ekspozim apo rrezik te mundshem per sjellje te papajtueshme me ligjin ose jo-etike te biznesit, kryesisht ne lidhje me mos-respektimin e ligjeve anti-korrupsion. Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar.

Tendera me redflags

id Titulli Autoritet Prokurues Vlera / Fondi Limit Nipt i Kompanise Data e Shpalljes Nr. Reference
31359 Minikontrate 1-Blerje bari lot 88 – C1 esterase inhibitor recombinant (Contestat Alfa) powder for sol for injection box x 1 flx 2100IU-25ml” me afat 12 muaj Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 0.00 J61814028F 09-10-2023 REF-82559-10-06-2023( Minikontrate 1)
31198 Blerje bari lot 88 – C1 esterase inhibitor recombinant (Contestat Alfa) powder for sol for injection box x 1 flx 2100IU-25ml” me afat 12 muaj Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 6 026 761.00 J61814028F 09-10-2023 REF-82559-10-06-2023
30388 “Blerje medikamenti” Gemcitabine Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 286 503.00 J61814028F 21-02-2023 REF-59621-02-20-2023
29929 Minikontrata 1 LOT 1 - TALIGLUCERASE ALFA, Powder for solution for intravenous infusion x 200 units, Box x 1 vial Flakon/Ampulë Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 0.00 J61814028F 06-09-2022 REF-40650-09-02-2022 (Minikontrata 1)
29633 Loti 21 Fusidic acid + Hydrocortisone Ministria e Shëndetësisë 3 504 886.00 J61814028F 19-08-2022 REF-39284-08-18-2022
29634 Loti 22 Misoprostol Ministria e Shëndetësisë 1 603 118.00 J61814028F 19-08-2022 REF-39286-08-18-2022
29696 LOT 1 - TALIGLUCERASE ALFA, Powder for solution for intravenous infusion x 200 units, Box x 1 vial Flakon/Ampulë Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 205 821 000.00 J61814028F 06-09-2022 REF-40650-09-02-2022
29622 Loti 10 Metamizole sodium Ministria e Shëndetësisë 11 487 638.00 J61814028F 19-08-2022 REF-39262-08-18-2022
29976 Minikontrata 1 Loti 53 Glyceryl trinitrate 50 mg/50 ml - 50 ml Flakon Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26529-04-26-2022 (Minikontrata 1)
30262 Minikontrata 1 Loti 99 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25281-04-14-2022 (Minikontrata 1)
30206 Minikontrata 1 Loti 22 Colistimethate sodium 1.000.000 I.U Flakon Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26467-04-26-2022 (Minikontrata 1)
30216 Minikontrata 1 Loti 54 Calcium chloride Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25185-04-14-2022 (Minikontrata 1)
30187 Minikontrata 1 Loti 57 Dalteparine natricum Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25191-04-14-2022 (Minikontrata 1)
28716 Loti 15 Ceftriaxone 1 gr Flakon/ Flakon + ampule (hollues) Ministria e Shëndetësisë 302 132 979.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26452-04-26-2022
28723 Loti 22 Colistimethate sodium 1.000.000 I.U Flakon Ministria e Shëndetësisë 12 625 803.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26467-04-26-2022
28725 Loti 24 Fluconazole 150 mg Kapsule Ministria e Shëndetësisë 2 719 483.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26471-04-26-2022
28742 Loti 41 Furosemide 20 mg/2 ml - 2 ml Ampule Ministria e Shëndetësisë 35 739 267.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26505-04-26-2022
28751 Loti 50 Dopamine 10 mg/ml - 5 ml Ampule Ministria e Shëndetësisë 5 790 707.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26523-04-26-2022
28753 Loti 52 Glyceryl trinitrate 5 mg/1.5 ml - 1.5 ml Ampule Ministria e Shëndetësisë 11 237 149.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26527-04-26-2022
28754 Loti 53 Glyceryl trinitrate 50 mg/50 ml - 50 ml Flakon Ministria e Shëndetësisë 7 411 650.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26529-04-26-2022
28806 Loti 105 Ambroxol 15 mg/5 ml - 100 ml Flakon Ministria e Shëndetësisë 1 590 771.00 J61814028F 04-05-2022 REF-26635-04-26-2022
28480 Loti 28 Rituximab Origjinator Ministria e Shëndetësisë 25 592 837.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25129-04-14-2022
28481 Loti 29 Rituximab Origjinator Ministria e Shëndetësisë 5 124 123.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25131-04-14-2022
28506 Loti 54 Calcium chloride Ministria e Shëndetësisë 11 850 580.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25185-04-14-2022
28509 Loti 57 Dalteparine natricum Ministria e Shëndetësisë 218 436 557.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25191-04-14-2022
28540 Loti 88 Recombinant human C1-inhibitor (Conestat alfa) Ministria e Shëndetësisë 6 500 899.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25258-04-14-2022
28551 Loti 99 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 8 007 677.00 J61814028F 19-04-2022 REF-25281-04-14-2022
28607 Loti 4 Blerje Tranexamic 500mg/5ml Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 33 609.00 J61814028F 26-04-2022 REF-26155-04-22-2022
28610 Loti 7 Blerje Omeprazole 40mg Flakon Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 71 964.00 J61814028F 26-04-2022 REF-26161-04-22-2022
28611 Loti 8 Blerje Furosemide 20mg Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 313 040.00 J61814028F 26-04-2022 REF-26163-04-22-2022
28373 Lot 3 Sistemi kardiovaskular Dopamine Spitali Rajonal Durrës 72 250.00 J61814028F 31-03-2022 REF-23462-03-30-2022
27852 Loti 6 - Dalteparine natricum Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë 263 200.00 J61814028F 26-11-2021 REF-13040-11-25-2021
29065 Minikontrata 1 Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 2 Dalteparine 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml Shiringe e para pergatitur
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 0.00 J61814028F 08-02-2021 REF-86092-02-05-2021 (Minikontrata 1)
28149 Lot 4 Anti-infektive te pergjithshem Ciprofloxacine 100 mg/10 ml - 10 ml Ampule Spitali Sarandë 32 900.00 J61814028F 04-02-2022 REF-18575-02-03-2022
28150 Lot 5 Anti-infektive te pergjithshem Levofloxacin 5mg/ml - 100ml Flakon Spitali Sarandë 83 160.00 J61814028F 04-02-2022 REF-18577-02-03-2022
28158 Lot 13 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine natricum 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml - 0.2 ml Shiringe e para pergatitur Spitali Sarandë 52 640.00 J61814028F 04-02-2022 REF-18593-02-03-2022
28160 Lot 15 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Fusidic acid 2% - 15 gr Tubet Spitali Sarandë 4 123.00 J61814028F 04-02-2022 REF-18597-02-03-2022
28170 Lot 25 Metabolizmi dhe trakti tretes Magnesium sulphate 2.5 gr/10 ml - 10 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandë 33 460.00 J61814028F 04-02-2022 REF-18617-02-03-2022
28179 Lot 34 Sistemi kardiovaskular Dopamine 10 mg/ml - 5 ml Ampule Spitali Sarandë 4 335.00 J61814028F 04-02-2022 REF-18636-02-03-2022
28181 Lot 36 Sistemi kardiovaskular Glyceryl trinitrate 5 mg/1.5 ml - 1.5 ml Ampule Spitali Sarandë 3 760.00 J61814028F 04-02-2022 REF-18640-02-03-2022
27956 Lot 12 -Human Albumin Serum 100 ml Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 55 010.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17442-01-19-2022
27958 Lot 23 - Calcium chloride Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 4 800.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17464-01-19-2022
27959 Lot 13 - Magnesium sulphate Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 38 240.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17444-01-19-2022
27960 Lot 26 - Glyceryl trinitrate Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 150 400.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17471-01-19-2022
27963 Lot 24 - Dobutamine Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 8 680.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17466-01-19-2022
27973 Lot 11 - Human Albumin Serum 50 ml Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 32 206.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17440-01-19-2022
27975 Lot 9 - Dopamine Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 43 350.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17436-01-19-2022
27981 Lot 4 -Cefepime Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 225 000.00 J61814028F 20-01-2022 REF-17426-01-19-2022
27880 Loti 6 Dalteparine natricum Spitali Rajonal Durrës 3 290 000.00 J61814028F 09-12-2021 REF-14285-12-07-2021
28429 Minikontrata 1 Loti 7: Blerje Ambroxol Spitali Rajonal Vlorë 0.00 J61814028F 17-11-2021 REF-11708-11-16-2021 (Minikontrata 1)
27826 Loti 2 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Deltaparine natricum 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml-0.2ml Shiringe e parapergatitur Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 6 582 000.00 J61814028F 25-11-2021 REF-12967-11-24-2021
27806 Loti 7: Blerje Ambroxol Spitali Rajonal Vlorë 13 113.00 J61814028F 17-11-2021 REF-11708-11-16-2021
25662 Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 19 Glyceryl trinitrate 1 mg / 1 ml -50ml Flakon
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 207 200.00 J61814028F 09-10-2020 REF-74521-10-08-2020
27524 Blerje bari Taliglucerase alfa 200 UI, për Shërbimin e Pediatrisë së Specialiteteve në QSUT për vitin 2021 (për 12 muaj). Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 0.00 J61814028F REF-90584-03-19-2021
27144 Blerje bari Taliglucerase alfa 200 UI, për Shërbimin e Pediatrisë së Specialiteteve në QSUT për vitin 2021 (për 12 muaj). Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 197 836 842.00 J61814028F 23-03-2021 REF-90584-03-19-2021
25922 Loti 2 Colistimethate sodium Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 17 953 924.00 J61814028F 14-01-2021 REF-83897-01-13-2021
26241 Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 2 Dalteparine 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml Shiringe e para pergatitur
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 13 160 000.00 J61814028F 08-02-2021 REF-86092-02-05-2021
22788 Loti 6 Metabolizmi dhe trakti tretes Magnesium sulphate 2.5 gr/10 ml - 10 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 427 680.00 J61814028F REF-48202-01-27-2020
25647 Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19
Loti 4 Levofloxacin 5mg/ml - 100ml Flakon
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 17 186 400.00 J61814028F 09-10-2020 REF-74489-10-08-2020
25650 Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 7 Vancomycin 1 gr Flakon
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 5 016 000.00 J61814028F 09-10-2020 REF-74495-10-08-2020
25657 Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 14 Calcium chloride 10% - 10ml Ampule
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 240 000.00 J61814028F 09-10-2020 REF-74511-10-08-2020
25664 Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 21 Human Albumine 20%-50 ml Flakon
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 3 220 650.00 J61814028F 09-10-2020 REF-74526-10-08-2020
25665 Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 22 Magnesium sulphate 25%-10ml Ampule
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 95 600.00 J61814028F 09-10-2020 REF-74528-10-08-2020
25670 Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 27 Dopamine 50 mg/5 ml Ampule
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 25 288.00 J61814028F 09-10-2020 REF-74539-10-08-2020
27004 Blerjeve te Medikamenteve ne SU Shefqet Ndroqi - Loti 11 Colistimethate sodium Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 6 262 997.00 J61814028F 14-10-2020 REF-75298-10-13-2020
23619 Loti 2 Rituximab Origjinator Ministria e Shëndetësisë 95 891 908.00 J61814028F 19-05-2020 REF-58369-05-18-2020
23621 Loti 4 Rituximab Origjinator Ministria e Shëndetësisë 8 710 673.00 J61814028F 19-05-2020 REF-58375-05-18-2020
25396 Loti 14 Fusidic acid 2% - 15 gr Tubet Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 123 696.00 J61814028F 08-06-2020 REF-60012-06-05-2020
25401 Loti 19 Fluoxetine 20 mg Tablete/ Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 34 891.00 J61814028F 08-06-2020 REF-60022-06-05-2020
25403 Loti 21 Fluvoxamine 100 mg Tablete Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 159 530.00 J61814028F 08-06-2020 REF-60026-06-05-2020
26132 Loti 7 Anti-infektive te pergjithshem Cefuroxime 500 mg Tablete Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 107 986.00 J61814028F 25-06-2020 REF-62556-06-24-2020
26147 Loti 22 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Fusidic acid 2% - 15 gr Tubet Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 82 464.00 J61814028F 25-06-2020 REF-62592-06-24-2020
26172 Loti 47 Sistemi kardiovaskular Moxonidine 0.4 mg Tablete Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 40 137.00 J61814028F 25-06-2020 REF-62663-06-24-2020
21573 B3-Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut
Loti 1 Human Coagulation Factor IX
Ministria e Shëndetësisë 56 266 156.00 J61814028F 19-03-2020 REF-54602-03-18-2020
21576 B3-Blerje barna Gjaku dhe organet formuese të gjakut
Loti 4 Recombinant Factor IX
Ministria e Shëndetësisë 13 656 187.00 J61814028F 19-03-2020 REF-54608-03-18-2020
23180 Loti 29 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 5 082 810.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49110-02-05-2020
23201 Loti 50 Magnesium sulphate Ministria e Shëndetësisë 32 913 952.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49152-02-05-2020
23215 Loti 64 Dobutamine Ministria e Shëndetësisë 15 999 290.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49181-02-05-2020
23222 Loti 71 Furosemide Ministria e Shëndetësisë 1 018 242.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49195-02-05-2020
23223 Loti 72 Glyceryl trinitrate Ministria e Shëndetësisë 6 599 713.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49197-02-05-2020
23224 Loti 73 Glyceryl trinitrate Ministria e Shëndetësisë 9 586 050.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49199-02-05-2020
23256 Loti 105 Metamizole sodium Ministria e Shëndetësisë 18 032 873.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49265-02-05-2020
25454 Blerje barna B3- Sistemi kardiovaskular - Loti 32 :Moxonidine ( 0,4 mg Tablete) Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 468 300.00 J61814028F 08-06-2020 REF-60139-06-05-2020
23671 Loti 11 : Cefuroxime (500 mg tablete) Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 43 192.00 J61814028F 05-06-2020 REF-59822-06-04-2020
23683 Loti 23 Sistemi Antiinfektive te pergjithshem, Barna antiparazitare, Metabolizmi dhe trakti tretes” Pancreatin 150 mg Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 41 796.00 J61814028F 05-06-2020 REF-59868-06-04-2020
23715 Loti 20 Sistemi Nervor Methadone hydrochloride Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 53 515.00 J61814028F 05-06-2020 REF-59905-06-04-2020
23065 Loti 35 Tigecycline Ministria e Shëndetësisë 49 656 081.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49410-02-05-2020
23038 Loti 9 Cefepime Ministria e Shëndetësisë 20 730 614.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49356-02-05-2020
23048 Loti 19 Ciprofloxacine Ministria e Shëndetësisë 37 727 175.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49377-02-05-2020
23050 Loti 21 Fluconazole Ministria e Shëndetësisë 4 185 517.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49381-02-05-2020
23108 Loti 78 Fusidic acid + Hydrocortisone Ministria e Shëndetësisë 2 468 988.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49498-02-05-2020
23110 Loti 80 Povidone Iodine Ministria e Shëndetësisë 47 858 646.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49502-02-05-2020
23125 Loti 95 Calcium chloride Ministria e Shëndetësisë 13 385 919.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49532-02-05-2020
23128 Loti 98 Dalteparine natricum Ministria e Shëndetësisë 138 753 123.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49538-02-05-2020
23142 Loti 112 Human Anti D - Imunoglobulin Ministria e Shëndetësisë 1 592 811.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49566-02-05-2020
23145 Loti 115 Ambroxol Ministria e Shëndetësisë 1 346 556.00 J61814028F 06-02-2020 REF-49572-02-05-2020
23284 Loti: 9 Dalteparine natricum Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë 263 282.00 J61814028F 08-04-2020 REF-55674-04-06-2020
22991 Loti 1 Anti-infektive te pergjithshem Ampicillin 1 gr Flakon Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 39 000.00 J61814028F 08-04-2020 REF-55719-04-07-2020
22993 Loti 3 Anti-infektive te pergjithshem Cefepime 2 gr Flakon Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 751 109.00 J61814028F 08-04-2020 REF-55723-04-07-2020
23004 Loti 14 Barna dermatologjike Fusidic acid + Hydrocortisone (2% + 1%) - 30 gr Tubet Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 60 527.00 J61814028F 08-04-2020 REF-55746-04-07-2020
23009 Loti 19 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine natricum 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml - 0.2 ml Shiringe e para pergatitur Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 526 564.00 J61814028F 08-04-2020 REF-55756-04-07-2020
21405 Loti 4 Metabolizmi dhe trakti tretes Magnesium sulphate 2.5 gr/10 ml - 10 ml Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 95 685.00 J61814028F 03-03-2020 REF-52099-03-02-2020
21406 Loti 3 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Calcium chloride 1g/10 ml - 10 ml Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 24 050.00 J61814028F 03-03-2020 REF-52096-03-02-2020
21399 Loti 10 Sistemi kardiovaskular Dopamine 10 mg/ml - 5 ml Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 14 449.00 J61814028F 03-03-2020 REF-52111-03-02-2020
19818 Blerje bari Taliglucerase alfa 200 UI (Elelyso® Ose Ekuivalent), perSherbimin e Pediatrise se Specialiteteve ne Qsut Per Vitin 2020-2021 (per 12 muaj) Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 195 310 521.00 J61814028F 30-01-2020 REF-48534-01-29-2020
21246 Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 5 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08411-02-15-2019
21248 Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 25 Magnesium sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08523-02-16-2019
21250 Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
- Loti 7 Dopamine 50 mg/5 ml
- Loti 15 Furosemide 20 mg/2 ml
- Loti 16 Furosemide 40 mg
- Loti 20 Hydrochlorothiazide 25 mg
Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 21-02-2019 REF-09805-02-20-2019
16846 Loti 7: Human anti D-Rh imunoglobulin Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë 71 008.00 J61814028F 17-12-2018 REF-99011-12-14-2018
16859 Loti 20 Fusidic acid Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë 4 490.00 J61814028F 17-12-2018 REF-99043-12-14-2018
19585 B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot5 Tranexamic acid
Ministria e Shëndetësisë 3 712 005.00 J61814028F 13-06-2019 REF-26178-06-12-2019
19678 Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 3 Ciprofloxacine
Loti 5 Gentamicin sulphate
Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08407-02-15-2019
19680 Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 25 Magnesium sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08523-02-16-2019
18106 Loti 3 Ciprofloxacine Ministria e Shëndetësisë 11 972 189.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08407-02-15-2019
18108 Loti 5 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 98 085.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08411-02-15-2019
17995 Loti 1 Human coagulation Factor IX Ministria e Shëndetësisë 34 762 438.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08626-02-17-2019
18012 Loti 18 Tenoxicam Ministria e Shëndetësisë 25 693.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08660-02-17-2019
19559 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Blerje medikamente. Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë 0.00 J61814028F 15-02-2019 REF-07857-02-14-2019
17975 Blerje medikamente, - Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë 4 466 223.00 J61814028F 15-02-2019 REF-07857-02-14-2019
16914 Lot 3 Anti-infektive te pergjithshem Cefuroxime 1500 mg Flakon/ Ampule Spitali Sarandë 95 680.00 J61814028F 20-12-2018 REF-99908-12-18-2018
16927 Lot 16 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine sodium 5000UI Shiringe e para pergatitur Spitali Sarandë 47 388.00 J61814028F 20-12-2018 REF-99949-12-18-2018
16942 Lot 31 Sistemi kardiovaskular Dopamine 50 mg - 5 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandë 12 272.00 J61814028F 20-12-2018 REF-99983-12-18-2018
16945 Lot 34 Sistemi kardiovaskular Hydrochlorothiazide 25 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandë 142.00 J61814028F 20-12-2018 REF-99989-12-18-2018
17242 Loti 11 Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Drejtoria e Shëndetit Publik Lushnje 356 400.00 J61814028F 26-12-2018 REF-01343-12-24-2018
16878 Lot 6 Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has 4 752.00 J61814028F 17-12-2018 REF-99100-12-14-2018
17043 Loti 62-blerje Diazepam Spitali Rajonal Vlorë 113 400.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00710-12-20-2018
17010 Loti 29-Ciprofloxacine Spitali Rajonal Vlorë 515 640.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00602-12-20-2018
17047 Loti 66-blerje Metamizole sodium Spitali Rajonal Vlorë 16 703.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00719-12-20-2018
17062 Loti 81-blerje Glyceryl trinitrate Spitali Rajonal Vlorë 31 673.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00751-12-20-2018
17063 Loti 82-blerje Glyceryl trinitrate 5 mg-1.5 ml Spitali Rajonal Vlorë 175 125.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00753-12-20-2018
17076 Loti 95-blerje Furosemide Spitali Rajonal Vlorë 4 326.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00782-12-20-2018
17077 Loti 95-blerje Hydrochlorothiazide Spitali Rajonal Vlorë 251.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00784-12-20-2018
17084 Loti 103-blerje Dopamine Spitali Rajonal Vlorë 94 400.00 J61814028F 24-12-2018 REF-00816-12-20-2018
17548 Loti 4 Anti-infektive te pergjithshem Ciprofloxacine 100 mg/10ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 270 547.00 J61814028F 04-01-2019 REF-02950-01-03-2019
17165 Loti 4 Cefepime Anti-infektive te pergjithshem 2 gram Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 930 000.00 J61814028F 26-12-2018 REF-01506-12-24-2018
17170 Loti 9 Ciprofloxacine Anti-infektive te pergjithshem 100 mg/10ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 644 250.00 J61814028F 26-12-2018 REF-01519-12-24-2018
17172 Loti 11 Gentamicin sulphate Anti-infektive te pergjithshem 80 mg/2 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 114 240.00 J61814028F 26-12-2018 REF-01523-12-24-2018
17207 Loti 46 Dopamine Sistemi kardiovaskular 50 mg - 5 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër 75 200.00 J61814028F 26-12-2018 REF-01599-12-24-2018
18304 Loti 4 Dalteparine natricum 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml Ministria e Shëndetësisë 61 225 517.00 J61814028F 21-02-2019 REF-09799-02-20-2019
18306 Loti 6 Dobutamine 250 mg - 20 ml Ministria e Shëndetësisë 5 437 044.00 J61814028F 21-02-2019 REF-09803-02-20-2019
18307 Loti 7 Dopamine 50 mg/5 ml Ministria e Shëndetësisë 2 414 853.00 J61814028F 21-02-2019 REF-09805-02-20-2019
18318 Loti 18 Glyceryl trinitrate 50 mg/50 ml Ministria e Shëndetësisë 4 294 905.00 J61814028F 21-02-2019 REF-09827-02-20-2019
18089 Loti 25 Magnesium sulphate Ministria e Shëndetësisë 11 795 890.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08523-02-16-2019
18137 Lot3 Doxorubicin Ministria e Shëndetësisë 10 277 056.00 J61814028F 18-02-2019 REF-08200-02-15-2019
17649 Loti 11 Tranexamic acid 500 mg - 5 ml Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin 7 420.00 J61814028F 10-01-2019 REF-03329-01-08-2019
17344 Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 15 Dalteparine sodium (5000UI, Shiringe e para pergatitur)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 4 166 982.00 J61814028F 28-12-2018 REF-02407-12-27-2018
17253 Lot 3 Gentamicin sulphate Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder 162 180.00 J61814028F 27-12-2018 REF-01720-12-26-2018
17258 Lot 8 Calcium chloride Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder 256 100.00 J61814028F 27-12-2018 REF-01736-12-26-2018
17136 Loti 8 - Ciprofloxacin lactate 100mg/10ml INJ Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 1 289 093.00 J61814028F 24-12-2018 REF-01065-12-21-2018
17139 Loti 11 - Glyceryl Trinitrate 1 Mg / 1 Ml -50ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 158 363.00 J61814028F 24-12-2018 REF-01074-12-21-2018
17140 Loti 12 - Glyceryl trinitrate 5 Mg/1.5ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 70 049.00 J61814028F 24-12-2018 REF-01076-12-21-2018
19664 Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje medikamente(Albumine Humane ) Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut 0.00 J61814028F 06-08-2018 REF-81956-08-03-2018
19525 Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 23. Lende kontrasti per CT 300 mg/ml. Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut 0.00 J61814028F 06-08-2018 REF-81956-08-03-2018
21037 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21066 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21042 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
20897 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21064 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21039 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21068 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21032 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21059 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21034 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21061 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20890 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
20902 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21047 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
17892 Blerje medikamente(Albumine Humane ) Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut 0.00 J61814028F 06-08-2018 REF-81956-08-03-2018
20911 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21081 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20040 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 28 Fusidic acid + Hydrocortison Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 0.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44497-02-06-2018
20895 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
20909 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21051 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
20907 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21049 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21077 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
16343 Blerje medikamente(Albumine Humane ) Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut 4 057 351.00 J61814028F 06-08-2018 REF-81956-08-03-2018
20037 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 28 Fusidic acid + Hydrocortison Drejtoria e Shëndetit Publik Gjirokastër 0.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44497-02-06-2018
20892 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
20904 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21045 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21073 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20900 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21040 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21069 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20038 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 28 Fusidic acid + Hydrocortison Drejtoria e Shëndetit Publik Lushnje 0.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44497-02-06-2018
15058 Lot6 Ifosfamid Ministria e Shëndetësisë 4 873 410.00 J61814028F 04-05-2018 REF-66870-05-03-2018
15199 Lot 5 Cytarabine 100 mg Ministria e Shëndetësisë 414.00 J61814028F 04-05-2018 REF-66867-05-03-2018
21052 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21079 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20910 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21053 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21080 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21036 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21065 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21074 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20896 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21033 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21060 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21038 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21067 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20898 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21031 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21035 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21058 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21062 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20906 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21048 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21076 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20039 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 28 Fusidic acid + Hydrocortison Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 0.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44497-02-06-2018
20894 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
20908 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21050 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21078 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20899 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
20036 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 28 Fusidic acid + Hydrocortison Drejtoria e Shëndetit Publik Gjirokastër 0.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44497-02-06-2018
20891 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
20903 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21043 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
13522 Loti 33 Aminophylline Ministria e Shëndetësisë 162 162.00 J61814028F 09-02-2018 REF-45715-02-08-2018
21044 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21072 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20893 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
20905 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21046 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21075 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
20035 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 28 Fusidic acid + Hydrocortison Spitali Rajonal Vlorë 0.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44497-02-06-2018
20889 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
20901 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
21041 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21070 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
13284 Loti 1 - Human coagulation Factor IX Ministria e Shëndetësisë 31 258 890.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44365-02-06-2018
14629 Lot 1- Blerje barna me “Spektër të gjërë veprimi, për nevoja spitalore” Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë 6 538 856.00 J61814028F REF-62430-04-13-2018
13781 Loti 18 Furosemide 40 mg Ministria e Shëndetësisë 428 002.00 J61814028F 19-02-2018 REF-48842-02-17-2018
13783 Loti 20 Hydrochlorothiazide Ministria e Shëndetësisë 132 987.00 J61814028F 19-02-2018 REF-48846-02-17-2018
13795 Loti 32 Moxonidine Ministria e Shëndetësisë 136 206.00 J61814028F 19-02-2018 REF-48870-02-17-2018
13309 Loti 28 Fusidic acid + Hydrocortison Ministria e Shëndetësisë 692 082.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44497-02-06-2018
13355 Loti 21 Somatostatin Ministria e Shëndetësisë 839 126.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44897-02-07-2018
13360 Loti 26 Fusidic acid Ministria e Shëndetësisë 100 069.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44908-02-07-2018
13363 Loti 29 Calcium chloride Ministria e Shëndetësisë 4 061 016.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44915-02-07-2018
13368 Loti 34 Human Coagulation Factor VIII + Human Von Willenbrand Factor Ministria e Shëndetësisë 519 262.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44926-02-07-2018
13612 Loti 15 Glyceryl trinitrate Ministria e Shëndetësisë 8 429 206.00 J61814028F 12-02-2018 REF-45857-02-09-2018
13382 Loti 5 Recombinant Interferon alfa-2b produced in E.coli by recombinant DNA technology Ministria e Shëndetësisë 28 646 500.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44777-02-07-2018
13403 Loti 1 Dalteparine sodium Ministria e Shëndetësisë 51 644 007.00 J61814028F 09-02-2018 REF-45002-02-08-2018
13428 Loti 24 Magnesium sulphate Ministria e Shëndetësisë 12 470 579.00 J61814028F 09-02-2018 REF-45055-02-08-2018
13595 Loti 32 Metamizole sodium 1 gr/2 ml Ministria e Shëndetësisë 6 391 933.00 J61814028F 12-02-2018 REF-46067-02-09-2018
14487 Loti 17 Levofloxacin 5mg/ml- 100ml. Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 0.00 J61814028F REF- 57794-03-23-2018
14488 Loti 124 Glyceryl trinitrate 5 mg-1.5 ml . Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 0.00 J61814028F REF- 57907-03-23-2018
14490 Loti 131 Buprofen 100mg/5ml100ml. Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 0.00 J61814028F REF- 57920-03-23-2018
14441 Loti 14 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Ifosfamid 1 gr Flakon/Ampule. Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 0.00 J61814028F REF-50822-02-23-2018
14442 Loti 36 Barna hormonale sistemike hormonet seksuale Somatostatin 3 mg Flakon/Ampule. Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 0.00 J61814028F REF-50876-02-23-2018
14351 Cefepime 2 gram Flakon/ Ampule Spitali Universitar i Traumës 931 010.00 J61814028F REF-54149-03-07-2018
14354 Meropenem 1gr Flakon/ Ampule Spitali Universitar i Traumës 239 828.00 J61814028F REF-54171-03-07-2018
14214 Tranexamic acid 500 mg - 5 ml Flakon/Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 267 120.00 J61814028F REF-51499-02-26-2018
14215 Calcium chloride 1g/10 ml Flakon/Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 512 199.00 J61814028F REF-51503-02-26-2018
14216 Loti 9 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human coagulation Factor IX 250 Ul- 500 UI UI Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 6 064 952.00 J61814028F REF-51514-02-26-2018
14217 Dalteparine sodium 5000UI Shiringe e para pergatitur Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 5 227 010.00 J61814028F REF-51531-02-26-2018
14218 Recombinant Interferon alfa-2b produced in E.coli by recombinant DNA technology 18MIU/1.2 ml Shiringe e para pergatitur Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 4 583 440.00 J61814028F REF-51552-02-26-2018
14300 Ceftazidime 1 gram Flakon/ Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 499 022.00 J61814028F REF-50688-02-22-2018
14302 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 1 074 244.00 J61814028F REF-50702-02-22-2018
14304 Tigecycline 50mg/5ml Flakon/Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 2 359 764.00 J61814028F REF-50734-02-22-2018
15641 Loti 41 Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 139 800.00 J61814028F REF-53203-03-01-2018
15642 Loti 30 Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 83 000.00 J61814028F REF-53211-03-01-2018
14736 Loti 4 Anti-infektive të përgjithshëm Cefepime 2 gram Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 800 670.00 J61814028F
14737 Loti 20 Barna dermatologjike Fusidic acid + Hydrocortison 2%+1%- 30 gram Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 50 753.00 J61814028F
14738 Loti 30 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Fusidic acid 2%-15gr Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 17 540.00 J61814028F
14739 Loti 31 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Tranexamic acid 500 mg - 5 ml Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 77 168.00 J61814028F
14740 Loti 32 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Calcium chloride 1g/10 ml Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 9 390.00 J61814028F
14741 Loti 36 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine sodium 5000UI Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 516 957.00 J61814028F
14742 Loti 40 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human Albumin Serum 20%-50ML Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 271 427.00 J61814028F
14743 Loti 51 Metabolizmi dhe trakti tretes Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 71 280.00 J61814028F
14744 Loti 57 Metabolizmi dhe trakti tretes Ranitidine 50 mg Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 123 052.00 J61814028F
14745 Loti 73 Sistemi kardiovaskular Moxonidine 0.4 mg Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 13 961.00 J61814028F
14747 Loti 89 Sistemi nervor Metamizole sodium 1 gr/2 ml Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 62 355.00 J61814028F
15173 Loti 58 Dalteparine sodium 5000UI Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 989 398.00 J61814028F REF-48409-02-19-2018
15174 Loti 60 Human Albumin Serum 20%-50ML Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 236 629.00 J61814028F REF-48409-02-19-2018
15175 Loti 115 Furosemide 40 mg Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 124.00 J61814028F REF-48409-02-19-2018
15176 Loti 116 Hydrochlorothiazide 25 mg Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 511.00 J61814028F REF-48409-02-19-2018
15177 Loti 124 Glyceryl trinitrate 5 mg-1.5 ml Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 79 622.00 J61814028F REF-48409-02-19-2018
15178 Loti 131 Ibuprofen 100mg/5ml-100ml Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 9 626.00 J61814028F REF - 48409-02-19-2018
13591 Loti 22 Diazepam 10 mg/2ml Ministria e Shëndetësisë 5 979 869.00 J61814028F 12-02-2018 REF-46046-02-09-2018
13598 Loti 1 Rituximab Ministria e Shëndetësisë 81 295 329.00 J61814028F 12-02-2018 REF-45825-02-09-2018
13604 Loti 7 Furosemide Ministria e Shëndetësisë 9 661 853.00 J61814028F 12-02-2018 REF-45839-02-09-2018
13605 Loti 8 Glyceryl trinitrate Ministria e Shëndetësisë 5 501 530.00 J61814028F 12-02-2018 REF-45841-02-09-2018
13472 Loti 17 Cefepime Ministria e Shëndetësisë 14 011 719.00 J61814028F 09-02-2018 REF-45275-02-08-2018
13361 Loti 27 Tranexamic acid Ministria e Shëndetësisë 5 460 526.00 J61814028F 08-02-2018 REF-44910-02-07-2018
13320 Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 3 233 907.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
13322 Loti 5 Ciprofloxacine 100 mg/10ml Ministria e Shëndetësisë 13 989 189.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44561-02-06-2018
21063 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
21071 Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Gentamicin sulphate Ministria e Shëndetësisë 0.00 J61814028F 07-02-2018 REF-44567-02-06-2018
14544 Lot18 Rituximab Ministria e Shëndetësisë 6 750 190.00 J61814028F 06-02-2018 REF-44474-02-06-2018
12977 Blerje medikamente në SUT për mbylljen e vitit 2017. Loti 5 Cefepime Spitali Universitar i Traumës 102 490.00 J61814028F 08-11-2017 REF-32722-11-06-2017
12981 Blerje medikamente në SUT për mbylljen e vitit 2017. Loti 1 Tranexamic acid Spitali Universitar i Traumës 11 571.00 J61814028F 08-11-2017 REF-32712-11-06-2017
12995 Blerje medikamente në SUT për mbylljen e vitit 2017. Loti 32 Ranitidine 50 mg Spitali Universitar i Traumës 360 000.00 J61814028F 08-11-2017 REF-32785-11-06-2017
13001 Blerje medikamente në SUT për mbylljen e vitit 2017. Loti 13 - Glyceryl trinitrate Spitali Universitar i Traumës 158 363.00 J61814028F 08-11-2017 REF-32743-11-06-2017
13009 Blerje medikamente në SUT për mbylljen e vitit 2017. Loti 21 - Levofloxacin hemihydrate Spitali Universitar i Traumës 86 784.00 J61814028F 08-11-2017 REF-32761-11-06-2017
13011 Blerje medikamente në SUT për mbylljen e vitit 2017. Loti 23 - Metoclopramid Spitali Universitar i Traumës 30 800.00 J61814028F 08-11-2017 REF-32766-11-06-2017
11234 Blerje Medikamente ndarë në Lote, me financim nga Buxheti i Shtetit. Loti 1 - Dalteparine sodium, 5000 UI Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 5 322 720.00 J61814028F 04-07-2017 REF-19276-07-03-2017
11630 Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 15 - Calcium chloride 1g/10 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës 129 308.00 J61814028F 30-08-2017 REF-25003-08-29-2017
11644 Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 29 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës 45 802.00 J61814028F 30-08-2017 REF-25041-08-29-2017
11645 Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 30 - Metoclopramid hydrochloride 10mg-2ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës 21 870.00 J61814028F 30-08-2017 REF-25043-08-29-2017
11648 Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 33 - Ranitidine hydrochloride 50 mg Flakon/ Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës 5 482.00 J61814028F 30-08-2017 REF-25051-08-29-2017
11654 Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 39 - Furosemide 20 mg/2 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës 43 330.00 J61814028F 30-08-2017 REF-25070-08-29-2017
11659 Blerje barna për nevoja spitalore ndarë në Lote, gjithsej 47 Lote, për nevoja të Spitalit Kukës. Loti 44 - Metamizole sodium 1 gr/2 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës 38 231.00 J61814028F 30-08-2017 REF-25081-08-29-2017
11561 Blerje barna B2/1- Dermatologjike, Hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese të gjakut, Lëndë Kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretës. Loti 1 - Fusidic acid dhe Hydrocortison 2% dhe 1%- 30 gram Tubet Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 179 496.00 J61814028F 04-08-2017 REF-23051-08-03-2017
11567 Blerje barna B2/1- Dermatologjike, Hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese të gjakut, Lëndë Kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretës. Loti 7 - Fusidic acid 2%-15gr Tubet Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 22 709.00 J61814028F 04-08-2017 REF-23065-08-03-201
11493 Blerje Barna gjaku dhe organet formuese të gjakut, e ndarë në Lote. Loti 3 - Gjaku dhe organet formuese të gjakut, Dalteparine sodium 5000 UI, Shiringë e përgatitur Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 22 954 368.00 J61814028F 17-07-2017 REF-21009-07-15-2017
11352 Blerje medikamente e ndarë me Lote për nevojat spitalore, Spitali Korçë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 2 - Deltaparine sodium 5000UI Shiringe e parapergatitur Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 332 672.00 J61814028F 29-06-2017 REF-18786-06-28-2017
10561 Blerje medikamentesh të dështuara - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 48 - Ibuprofen Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 50 033.00 J61814028F 07-06-2017
10573 Blerje medikamentesh të dështuara - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 60 - Dalteparine Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 332 670.00 J61814028F 07-06-2017
10358 Blerje medikamente për Spitalin Rajonal Vlorë. Loti 3 - Blerje Dalteparine sodium Spitali Rajonal Vlorë 1 996 032.00 J61814028F 01-06-2017 REF-15816-05-31-2017
11117 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 78 480.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
11121 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 20 232.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
11122 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 17 355.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
11123 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 21 500.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
9971 Blerje medikamente për nevojat spitalore në S. U. "Shefqet Ndroqi", ndarë në 9 Lote. Loti 1 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Dalteparine sodium 5000UI, Shiringe e para pergatitur Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë 4 491 072.00 J61814028F 10-05-2017 REF-12005-05-09-2017
11098 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 2 180.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
11102 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 2 150.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
11217 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 9 256.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
11218 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 60 200.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
11261 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 592 960.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
11273 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 4 496.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
11274 Loti 31 - Sevoflurane, 250 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 20 988.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68876-02-22-2017
10121 Blerje medikamente Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 3 402 237.00 J61814028F 16-05-2017 REF-13152-05-15-2017
9858 Loti 22 - Sistemi kardiovaskular, Bisoprolol, , 10 mg, Tablete/ Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 35 491.00 J61814028F 05-05-2017 REF-10696-05-03-2017
9867 Loti 31 - Sistemi kardiovaskular, Furosemide, 40 mg, Tablete/ Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 145 748.00 J61814028F 05-05-2017 REF-10717-05-03-2017
9869 Loti 33 - Sistemi kardiovaskular, Hydrochlorothiazide, 25 mg, Tablete/ Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 61 379.00 J61814028F 05-05-2017 REF-10722-05-03-2017
9878 Loti 42 - Sistemi kardiovaskular, Moxonidine, 0.4 mg, Tablete/ Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 41 263.00 J61814028F 05-05-2017 REF-10747-05-03-2017
9892 Loti 56 - Sistemi kardiovaskular, Verapamil, 80 mg, Tablete/ Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 21 600.00 J61814028F 05-05-2017 REF-10777-05-03-2017
11005 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml; Loti 17 - Metoclopramid; Loti 22 - Ranitidine Ministria e Shëndetësisë 807 000.00 J61814028F 22-02-2017
10828 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule; Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 64 758.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10830 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml; Loti 17 - Metoclopramid 10mg-2ml; Loti 18 - Omeprazole 40 mg; Loti 22 - Ranitidine, 50 mg Ministria e Shëndetësisë 217 550.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
11133 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 419 760.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
11134 Loti 31 - Sevoflurane, 250 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 11 240.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68876-02-22-2017
11146 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 39 240.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
11199 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 34 710.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
11200 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 103 200.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
11089 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 9 156.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10876 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 694 200.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10877 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 46 010.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
10878 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 74 120.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10627 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 35 542.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
10669 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml; Loti 17 - metoclopramid; Loti 18 - Omeprazole dhe Loti 22 - ranitidine Ministria e Shëndetësisë 87 178.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10339 Loti 1 - Recombinant Factor IX 250UI, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 3 760 600.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68807-02-22-2017
10707 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 5 785.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10723 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 89 200.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
10711 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 17 440.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10883 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml; Loti 17 - Metoclopramid dhe Loti 22 - Ranitidine Ministria e Shëndetësisë 452 200.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10329 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote.Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml; Loti 17 - Metroclopramide; Loti 18 - omeprazol; Loti 22 - Ranitidine Ministria e Shëndetësisë 471 210.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10332 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 228 635.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10369 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 374 067.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
10370 Loti 31 - Sevoflurane, 250 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 965 448.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68876-02-22-2017
13132 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 2 773 504.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
13133 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 11 - Human coagulation Factor IX, 250 Ul- 500 UI, UI Ministria e Shëndetësisë 16 141 844.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68425-02-20-2017
10396 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 138 840.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10397 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 1 075.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
10398 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 165 680.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10446 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 138 840.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10447 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 1 075.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
10739 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml; Loti 17 - Metoclopramid 10mg-2ml; Loti 18 - Omeprazole 40 mg; Loti 22 - Ranitidine, 50 mg Ministria e Shëndetësisë 77 133.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
9034 Blerje medikamente e ndarë me Lote për nevojat spitalore, Spitali Korçë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 122 - Fusidic acid dhe Hydrocortison Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 95 731.00 J61814028F 03-04-2017 REF-74566-03-29-2017
9046 Blerje medikamente e ndarë me Lote për nevojat spitalore, Spitali Korçë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 153 - Fusidic acid Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 24 979.00 J61814028F 03-04-2017 REF-74585-03-29-2017
9061 Blerje medikamente e ndarë me Lote për nevojat spitalore, Spitali Korçë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 237 - Metoclopramid Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 1 787.00 J61814028F 03-04-2017 REF-74603-03-29-2017
9093 Blerje medikamente e ndarë me Lote për nevojat spitalore, Spitali Korçë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 331 - Moxonidine Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë 6 877.00 J61814028F 03-04-2017 REF-74674-03-29-2017
10227 Loti 7 - Glyceryl trinitrate, 1 mg / 1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017- 50 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 21 110.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68835-02-22-2017
10228 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 161 856.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
10260 Loti 7 - Glyceryl trinitrate, 1 mg / 1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017- 50 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 21 110.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68835-02-22-2017
10261 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 161 856.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
10808 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 78 829.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10472 B5 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, anestezi reanimacion, lëndë Kontrasti për CT, lëndë kontrasti për MRI, metabolizmi dhe trakti tretës, antineoplastike dhe immunomodulatore, për nevoja spitalore, ndarë në 26 Lote. Loti 16 - Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Ministria e Shëndetësisë 109 053.00 J61814028F 22-02-2017 REF-68557-02-21-2017
10482 Loti 7 - Glyceryl trinitrate, 1 mg / 1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017- 50 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 10 558.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68835-02-22-2017
10483 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 78 710.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
10484 Loti 31 - Sevoflurane, 250 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 251 860.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68876-02-22-2017
10327 Loti 7 - Glyceryl trinitrate, 1 mg / 1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017- 50 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 211 100.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68835-02-22-2017
10328 Loti 24 - Metamizole sodium, 0.5 mg/1 ml, Flakon/ Ampule. Tender i përqënduar i realizuar nga Ministria e Shëndetësisë, me financim nga Buxheti i Shtetit 2017 Ministria e Shëndetësisë 24 728.00 J61814028F 23-02-2017 REF-68863-02-22-2017
10360 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 12 727.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10361 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 12 040.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
10250 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 5 - Tranexamic acid, 500 mg - 5 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 104 141.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68418-02-20-2017
10251 B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 7 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Flakon/ Ampule Ministria e Shëndetësisë 17 241.00 J61814028F 21-02-2017 REF-68420-02-20-2017
8975 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 14 - Barna dermatologjike, Povidone Jodine Spitali Rajonal Durrës 40 500.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70142-03-02-2017
8979 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 18 - Gjaku dhe organet formuese të Gjakut, Tranexamic acid Spitali Rajonal Durrës 23 142.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70150-03-02-2017
8994 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 33 - Metabolizmi dhe trakti tretes, Magnesium sulphate Spitali Rajonal Durrës 130 864.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70190-03-02-2017
8995 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 34 - Metabolizmi dhe trakti tretes, Metoclopramid hydrochloride Spitali Rajonal Durrës 7 811.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70193-03-02-2017
8996 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 35 - Metabolizmi dhe trakti tretes, Ranitidine hydrochloride Spitali Rajonal Durrës 36 548.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70194-03-02-2017
9005 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 44 - Sistemi kardiovaskular, Furosemide Spitali Rajonal Durrës 45 460.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70212-03-02-2017
9013 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 52 - Sistemi nervor, Metamizole sodium Spitali Rajonal Durrës 44 977.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70251-03-02-2017
9007 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 46 - Sistemi kardiovaskular, Glyceryl trinitrate Spitali Rajonal Durrës 18 524.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70234-03-02-2017
9017 Blerje medikamentesh e ndarë në 59 Lote, për pLotësimin e nevojave deri më 15 Prill. Loti 56 - Sistemi nervor, Sevoflurane Spitali Rajonal Durrës 629 650.00 J61814028F 03-03-2017 REF-70262-03-02-2017
12902 Loti 113 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human coagulation Factor IX 250 Ul- 500 UI UI Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 6 508 808.00 J61814028F
12903 Loti 121 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut Heparine me peshe molekulare te ulet 4000UI/4500 UI/5000 UI/ 5700UI Shiringe e para pergatitur Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 18 296 983.00 J61814028F
12919 Loti 300 - Sistemi nervor Sevoflurane 250 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 21 198 210.00 J61814028F
7083 Blerje barna për Strok Unit në Q-S-U-T" i ndarë në Lote- Loti 1 - Alteplase 50 mg flakon; Loti 2 - Nicardipine 10mg/10ml flakon Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 7 183 550.00 J61814028F 17-10-2016 REF-53158-10-12-2016
7072 Blerje medikamente për nevoja të Spitalit Rajonal Fier- Loti 4 - Heparinë me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000UI/5700UI Shiringë e p-përgatitur Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 1 317 459.00 J61814028F 17-10-2016
6989 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 4 380.00 J61814028F 15-02-2016
6992 Blerje barna (B6): Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 5 405.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
6549 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic; Loti 17 - Human albumine Ministria e Shëndetësisë 502 080.00 J61814028F 15-02-2016
6551 Blerje barna (B6)- Loti 12 - Metoclopramid Hydrochloride, 10mg-2ml, ampule; Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 159 875.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
6552 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 68 730.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6150 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic; Loti 17 - Human albumine Ministria e Shëndetësisë 109 811.00 J61814028F 15-02-2016
6172 Blerje barna - B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 16 215.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
6177 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 6 873.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5947 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 4 582.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5970 Loti 8 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Sevofluran 250 ml Flakon Ministria e Shëndetësisë 2 138 770.00 J61814028F 03-05-2016 REF: 181/27-04-2016
5677 Loti 8 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Sevofluran 250 ml Flakon Ministria e Shëndetësisë 47 051 400.00 J61814028F 03-05-2016 REF: 181/27-04-2016
6457 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 9 164.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6459 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 27 025.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5400 Loti 8 - Epirubicin hydrochloride, 50mg Flakon Ministria e Shëndetësisë 2 518 400.00 J61814028F 29-03-2016 REF: 113/23-03-2016
5401 Loti 10 - Doxorubicine, 50 mg Flakon Ministria e Shëndetësisë 4 914 000.00 J61814028F 29-03-2016 REF: 113/23-03-2016
5402 Loti 11 - Ifosfamid, 1 gr, Flakon Ministria e Shëndetësisë 1 140 000.00 J61814028F 29-03-2016 REF: 113/23-03-2016
5728 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 54 050.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5740 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 45 820.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5627 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 302 100.00 J61814028F 15-02-2016
6341 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 10 057.00 J61814028F 15-02-2016
4292 Loti 2 - Barna Antineoplaste dhe immunodulatore, Adalimumab 40 mg Shiringe e p-pergatitur Ministria e Shëndetësisë 9 727 940.00 J61814028F 03-05-2016 REF: 181/27-04-2016
4621 Blerje barnash- Loti 1 - Anestezi reanimacion Isofluran 100 ml Flakon - Financuar nga Buxheti i Shtetit Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 891 132.00 J61814028F 09-05-2016
4956 Blerje barna B4- Loti 19 - Sistemi kardiovaskular, Propafenon, 35 mg-10 ml, Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 151 560.00 J61814028F 25-04-2016
5491 Blerje barna B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 68 730.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
7213 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 34 391.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
7214 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 78 913.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5320 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 78 840.00 J61814028F 15-02-2016
5719 Blerje barna (B5)- Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 217 151.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5726 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 837 971.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5738 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 252 082.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5031 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 15 150.00 J61814028F 15-02-2016
5201 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 3 942.00 J61814028F 15-02-2016
5202 Blerje barna - Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 10 530.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5203 Blerje barna - Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 4 335.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
6151 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic; Loti 17 - Human albumine Ministria e Shëndetësisë 386 540.00 J61814028F 15-02-2016
6174 Blerje barna - B6- Loti 12 - Metoclopramid Hydrochloride, 10mg-2ml, ampule; Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 247 720.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
6175 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 6 873.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6183 Loti 10 - Doxorubicine, 50 mg Flakon; Loti 11 - Ifosfamid, 1 gr, Flakon Ministria e Shëndetësisë 90 700.00 J61814028F 29-03-2016 REF: 113/23-03-2016
5118 Blerje barna - B5- Loti 4, 11, 13, 17 Ministria e Shëndetësisë 5 818 500.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5050 Blerje barna (B1)- Loti 15, 16, 18, 19 Ministria e Shëndetësisë 10 826 200.00 J61814028F 15-02-2016
5191 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 438 000.00 J61814028F 15-02-2016
5192 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 1 208 400.00 J61814028F 15-02-2016
5193 Blerje barna (B2)- Loti 15 - Recombinant factor IX 250UI, Flakon Ministria e Shëndetësisë 4 033 590.00 J61814028F 15-02-2016
5194 Blerje barna (B2)- Loti 17 - Human albumine, 5%-250ML, Flakon Ministria e Shëndetësisë 4 199 000.00 J61814028F 15-02-2016
7208 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium Chloride; Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 7 405.00 J61814028F 15-02-2016
5092 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 801 500.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5078 Blerje barna - B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 108 100.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5100 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 916 400.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5331 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 259 440.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5340 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 183 280.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
4923 Blerje barna - Loti 4, 17 Ministria e Shëndetësisë 814 175.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4930 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 80 185.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6812 Blerje barna (B3)- Loti 3 - Interferon Alfa-2 Beta, 18MIU/1-2 ml, shiringë e p-pergatitur Ministria e Shëndetësisë 7 546 240.00 J61814028F 15-02-2016
6813 Blerje barna (B3)- Loti 7 - Faktori IX, 250 UI -500 UI Ministria e Shëndetësisë 13 263 000.00 J61814028F 15-02-2016
5709 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic Ministria e Shëndetësisë 62 180.00 J61814028F 15-02-2016
5238 Blerje barna - B5- Loti 13 - Dobutamine hydrochloride, 250 mg - 20 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 94 656.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5624 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic; Loti 17 - Human albumine Ministria e Shëndetësisë 816 000.00 J61814028F 15-02-2016
5737 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 384 888.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5197 Blerje barna - B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 108 100.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
6338 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic; Loti 17 - Human albumine Ministria e Shëndetësisë 354 700.00 J61814028F 15-02-2016
6359 Blerje barna B5- Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 187 850.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4577 Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 405 000.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4578 Loti 13 - Dobutamine hydrochloride, 250 mg - 20 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 16 880.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4579 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 11 560.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4851 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 402 800.00 J61814028F 15-02-2016
4857 Loti 11 - Glyceryl trinitrate, 1 mg / 1 ml - 50 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 53 750.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4858 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 158 950.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5862 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic Ministria e Shëndetësisë 109 500.00 J61814028F 15-02-2016
5878 Blerje barna (B6)- Loti 12 - Metoclopramid Hydrochloride, 10mg-2ml, ampule; Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 85 570.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5889 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 68 730.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
3681 Blerje barna (B1)- Loti 22 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Somatostatin, 3 mg, Flakon Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 313 729.00 J61814028F 29-03-2016
4479 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 118 910.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
4489 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 160 370.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
4505 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 9 636.00 J61814028F 15-02-2016
4506 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 10 070.00 J61814028F 15-02-2016
4696 Blerje materiale mjekësore (B3)- Loti 3 - Interferon Alfa-2 Beta, 18MIU/1-2 ml, shiringë e p-pergatitur Ministria e Shëndetësisë 117 914.00 J61814028F 15-02-2016
4999 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 18 396.00 J61814028F 15-02-2016
5000 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 30 210.00 J61814028F 15-02-2016
5006 Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 25 920.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5007 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 11 560.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5017 Blerje barna - B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 4 866.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5020 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 6 873.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5287 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 21 900.00 J61814028F 15-02-2016
5288 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 14 098.00 J61814028F 15-02-2016
5289 Blerje barna (B2)- Loti 17 - Human albumine, 5%-250ML, Flakon Ministria e Shëndetësisë 309 400.00 J61814028F 15-02-2016
5295 Blerje barna - Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 1 142 100.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5296 Blerje barna - Loti 13 - Dobutamine hydrochloride, 250 mg - 20 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 33 760.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5297 Blerje barna - Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 15 895.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5303 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 648 600.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5305 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 2 291.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5356 Blerje barna (B2)- Loti 17 - Human albumine, 5%-250ML, Flakon Ministria e Shëndetësisë 19 337.00 J61814028F 15-02-2016
5472 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur Ministria e Shëndetësisë 52 140.00 J61814028F 15-02-2016
5721 Blerje barna (B6)- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 327 600.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5730 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 36 672.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6453 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 328 500.00 J61814028F 15-02-2016
4540 Blerje barna - B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 15 566.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
5008 Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 16 200.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5009 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 4 335.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
5010 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 1 314.00 J61814028F 15-02-2016
5012 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 22 910.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5734 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 22 910.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6339 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 4 599.00 J61814028F 15-02-2016
6371 Blerje barna B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 291 870.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
3539 Loti 8 - Epirubicin hydrochloride, 50mg Flakon Ministria e Shëndetësisë 2 766 270.00 J61814028F 29-03-2016 REF: 113/23-03-2016
4508 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 6 588.00 J61814028F 15-02-2016
4518 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 2 895.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4520 Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 6 480.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4521 Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 16 200.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4522 Loti 11 - Glyceryl trinitrate, 1 mg / 1 ml - 50 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 5 375.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4523 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 28 900.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4535 Blerje barna - B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 21 620.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
4545 Blerje barna - B6- Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 4 866.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
4548 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 59 566.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
4563 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 29 792.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
5243 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 171 825.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
4474 Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 335 075.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4483 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 183 280.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
4525 Loti 4 - Povidone Jodine, 10%- 1000 ml, Flakon Ministria e Shëndetësisë 184 680.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4526 Loti 11 - Glyceryl trinitrate, 1 mg / 1 ml - 50 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 35 475.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4527 Loti 17 - Furosemide, 20 mg/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 73 001.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 60/10-02-2016
4554 Blerje barna - B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 199 317.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6220 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule; Loti 14 - Acid tranexamic; Loti 17 - Human albumine Ministria e Shëndetësisë 82 349.00 J61814028F 15-02-2016
6264 Blerje barna B7- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 273 763.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
6900 Blerje barna (B2)- Loti 10 - Calcium chloride, 1g/10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 8 785.00 J61814028F 15-02-2016
6901 Blerje barna (B2)- Loti 14 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, ampuë Ministria e Shëndetësisë 100 700.00 J61814028F 15-02-2016
6904 Blerje barna (B6): Loti 12 - Metoclopramid Hydrochloride, 10mg-2ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 69 380.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
6905 Blerje barna (B6): Loti 23 - Magnezium sulfate, 2-5 g -10 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 216 251.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 61/10-02-2016
6906 Blerje barna (B7)- Loti 11 - Metamizol sodium, 1 gr/2 ml, ampule Ministria e Shëndetësisë 45 833.00 J61814028F 22-02-2016 REF: 62/10-02-2016
4066 Blerje medikamente- Loti 5 - Isofluran, 100 ml, Flakon Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder 53 460.00 J61814028F
4071 Blerje medikamente- Loti 10 - Acid tranexamic, 500 mg - 5 ml, Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder 80 560.00 J61814028F
4072 Blerje medikamente- Loti 11 - Calcium chloride, 1g/10 ml, Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder 35 138.00 J61814028F
4076 Blerje medikamente- Loti 15 - Human albumine, 5%-250ML, Flakon Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder 88 436.00 J61814028F
4048 Blerje medikamente 1 e ndarë në 37 Lote, Loti 9- Spitali Rajonal Durrës 262 500.00 J61814028F
4051 Blerje medikamente 1 e ndarë në 37 Lote, Loti 18- Spitali Rajonal Durrës 607 500.00 J61814028F
4054 Blerje medikamente 1 e ndarë në 37 Lote, Loti 24- Spitali Rajonal Durrës 60 300.00 J61814028F
4206 Blerje medikamente 2, ndarë në 57 Lote- Loti 11 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Metoclopramid Hydrochloride Spitali Rajonal Durrës 157 683.00 J61814028F 29-03-2016
4207 Blerje medikamente 2, ndarë në 57 Lote- Loti 12 - Metabolizmi dhe trakti tretës, Ranitidine Spitali Rajonal Durrës 297 945.00 J61814028F 29-03-2016
4241 Blerje medikamente 2, ndarë në 57 Lote- Loti 46 - Sistemi nervor, Metamizol sodium Spitali Rajonal Durrës 252 082.00 J61814028F 29-03-2016
1412 Blerje barna B4- Loti 24 - Moxonidine, 0-4 mg, Tablete Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 42 049.00 J61814028F 29-02-2016
1310 Blerje barna (B2) - Loti 6 - Cytarabine, 100 mg, Flakon Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 282 995.00 J61814028F 29-02-2016
1372 Blerje barna (B1)- Loti 17 - Acid fucidik dhe hydrocortisone acetat, 2% dhe 1%- 30 gram, Tubet Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 184 599.00 J61814028F 29-02-2016
1654 Blerje barna (266 Lote)- Loti 39 - Adalimumab 40 mg shiringë e p-përgatitur Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 6 485 280.00 J61814028F
1656 Blerje barna (266 Lote)- Loti 52 - Etanercept 50 mg Shiringë e p-përgatitur Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 15 303 000.00 J61814028F
1657 Blerje barna (266 Lote)- Loti 71 - Sunitinib 50 mg Tablete Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 18 330 300.00 J61814028F
1671 Blerje barna (266 Lote)- Loti 256 - Sevofluran 250 ml Flakon Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 32 080 500.00 J61814028F
15669 Loti 11 Metabolizmi dhe trakti tretes Omeprazole 40 mg Flakon/ Ampule. Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" 0.00 J61814028F REF-50568-02-22-2018
Mungese konkurrence

Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Procedure me negocim

Procedure me negocim

Shiko me shume
Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion)

Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Shtese kontrate (shtese vlere) pa perfunduar ende faza e pare e kontrates

Per cdo kontrate ekziston nje mundesi per shtese kontrate me vlere plus 20% e vleres se ofertes. Kjo shtese duhet te justifikohet me arsye te bazuara te nje veshtiresie per shkaqe mbi natyrore, ndryshime eksplicite te kushteve te tregut dhe indekseve te cmimeve etj.

Shiko me shume
Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Ne rast te anulimit dy here radhazi te tenderave me objekt te njejte, ka vend per te vleresuar veshtiresi apo defekte qe kane bere te pamundur finalizimin me fitues te procedures. Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.