Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Bulqizë 53 100 404,349,692 100 404,349,692 377,763,967

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Bulqizë Furnizimi me ujë i disa fshatrave Shupenze, rrjetat shpendarëse, faza e dytë, Bashkia Bulqizë 78,022,076 Lidhur Kontrata EGLAND SHPK 77,842,529.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Supervizim punimesh per objektin “Furnizimi me ujë i disa fshatrave Shupenze, rrjetat shpendarëse, faza e dytë, Bashkia Bulqizë" 1,434,063 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 1,283,845.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Loti II: Supervizim i objektit: “ Qendra e qytetit te ri,sheshi para ish Keshillit te Rrethit ,Bashkia Bulqizë 332,306 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 309,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje autoveture (copë 2) për nevojat e Aparatit Administrativ, Bashkia Bulqizë 2,000,000 Lidhur Kontrata GERTI 1,990,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje nafte 2,083,333 Lidhur Kontrata "RUÇI" Marzh fitimi 8%
Qeverisja Vendore Bulqizë Shërbim dhe ruajtje me roje private e objekteve të Bashkisë Bulqizë dhe institucioneve në varësi 5,084,868 Lidhur Kontrata RES-03 SHPK 4,896,117.00
Qeverisja Vendore Bulqizë K.U.B . Lagjia Minatori & Gjeologu, Bashkia Bulqizë 5,833,291 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 5,794,879.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Sistemim Asfaltimi rruga Qendër Gjorice-Lagja Kaje, Bashkia Bulqizë 23,333,333 Lidhur Kontrata SELAMI 23,066,383.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje autoveture për nevojat e DSHP, Bashkia Bulqizë 1,166,665 Lidhur Kontrata GERTI 1,165,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Mirëmbatje të ujësjellsave të njësive administrative, blerje materiale hidraulike për mirëmbatje, Bashkia Bulqizë 1,229,636 Lidhur Kontrata EGLAND SHPK 1,227,550.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Rikonstruksion i Kanalit Vaditës Kovashicë-Shupenzë 20,832,818 Lidhur Kontrata ARILDA SHPK - NDREGJONI SHPK - HAZIRI SHPK 20,665,396.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Sistemim Asfaltim i Rrugës së shkollës, Blloku I Poshtëm, Lagja e Re, Bulqizë, Faza I 16,915,996 Lidhur Kontrata EGLAND SHPK 16,817,090.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Loti I: Supervizim i objektit: “ Rikonstruksion i Kanalit Vaditës Kovashice-Shupenze, Bashkia Bulqizë" 677,083 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 643,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Loti III: Supervizion i objektit: “ Sistemim Asfaltim i Rrugës së shkollës, Blloku i Poshtëm, Lagja e Re, Bulqizë, Faza I,nga Pik. 1 - Pik. 10 dhe degëzimet, Bashkia Bulqizë 290,127 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 261,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Mirembajtje Automjetesh 166,667 Lidhur Kontrata Arben Abasllari 148,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje Materiale Dekori 166,667 Lidhur Kontrata Arben Abasllari 148,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Mirembajtje Kazanash 208,333 Lidhur Kontrata Arben Abasllari 177,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje kazana mbeturinash 1,166,667 Lidhur Kontrata LIS KONSTRUKSION 1,150,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje materiale sinjalistike 166,667 Lidhur Kontrata Dritan Xheka 140,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Rehabilitim i kanalave vaditëse të Njësive Administrative të Bashkisë Bulqizë 8,082,973 Lidhur Kontrata EGLAND SHPK 8052368.1
Qeverisja Vendore Bulqizë Punime rikonstruksioni dhe mirëmbatja e kanalit vaditës Zona D-Vajkal 2, Bashkia Bulqizë 4,583,332 Lidhur Kontrata RADIKA SHPK 4,532,713.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje materiale gjelbrimi 333,334 Lidhur Kontrata ERVIN LUZI 222,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje karburanti 2017, naftë ( diesel), Bashkia Bulqizë 6,666,667 Lidhur Kontrata KASTRATI Marzh fitimi 14.6%
Qeverisja Vendore Bulqizë Manipulim , maskim mbeturinash 1,000,000 Lidhur Kontrata EGLAND SHPK 900,280.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje pjesë ndërrimi për makina 333,334 Lidhur Kontrata Dritan Xheka 290,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje materiale per kanale te ujrave te zeza 333,334 Lidhur Kontrata ERVIN LUZI 248,900.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje Detergjent pastrimi për nevoja të ndërmarrjes 160,000 Lidhur Kontrata Rozeta Danaj 79,700.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje uniforma pune për punëtorët 280,000 Lidhur Kontrata BLERINA SADIKU  198,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje materiale mirmbajtje kopshte - shkolla 640,000 Lidhur Kontrata ERVIN LUZI 444,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje nafte D1 600,000 Lidhur Kontrata "RUÇI" 576,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data