Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
48 93 456 198,211,717 195 89,090,231 90,222,662

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Loti 1 - Shitje prodhimet e dyta pyjore; Ekonomia pyjore: Ep Malesia Peqin, Lloji i bimes: Dege te gjelbera xine pa lule per buqeta. 81,000 Local Unit Peqin Anuluar ankandi
Loti 2 - Shitje prodhimet e dyta pyjore; Ekonomia pyjore: Ep Malesia Peqin, Lloji i bimes: Dege te gjelbera mersine pa lule per buqeta. 72,000 Local Unit Peqin Anuluar ankandi
Marrje me qera ambiente per zyra administrate pėr Bashkinė Shijak 1,200,000 Local Unit Shijak Njoftuar fituesi
Marrje me qera ambiente per vend roje te zyrave te Bashkise Shijak 120,000 Local Unit Shijak Njoftuar fituesi
Shėrbim i kryerjes sė linjės rreth qytetėse tė transporti publik pėr territorin e Bashkisė Shijak 18,400 Local Unit Shijak Njoftuar fituesi
Vjeljen e Grumbullim I Prodhime tė dyta Pyjore : Fruta Geshtenje: Loti II, Ekonomia Pyjore Lugina e Kirit, 1562.3 kv 319,959 Local Unit Shkodėr Anuluar ankandi
Vjeljen e Grumbullim I Prodhime tė dyta Pyjore : Fruta Geshtenje: Loti IV, Ekonomia Pyjore Lugina e shalės ne sasi prej 400.2 kv 81,961 Local Unit Shkodėr Anuluar ankandi
Vjeljen e Grumbullim I Prodhime tė dyta Pyjore : Bime MET , loti V, Ekonomitė Pyjore Rosek Rrjoll, Rosek Drisht, Lugina e Kirit, sherbele dhe trumze 400 kv 14,746 Local Unit Shkodėr Anuluar ankandi
Vjeljen e Grumbullim I Prodhime tė dyta Pyjore : Loti VIII, Grumbullim Boēe Pishe, ekonomia Pyjore Prruemos Shėldi nė sasi prej 205 kv 16,794 Local Unit Shkodėr Anuluar ankandi
Shitje skrap metalesh 104,850 Local Unit Elbasan Ankand i shpallur
Loti 1: Shfrytezimi i parcelave 30 dhe 31 te Ekonomise Pyjore "Gjomolle", te djegura gjate Veres se vitit 2017. 271,000 Local Unit Himarė Njoftuar fituesi
Loti 2 Shfrytezimi vjetor per dru zjarri te ekonomise pyjore per ngastrat 7/a dhe 73/a 1 “Mali i Pilurit-Ēikė ” dhe ngastra 24/a “Papadhi-ēipin 1,918,500 Local Unit Himarė Njoftuar fituesi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta eterovajore, (gjethe Dafine, Mersine dhe urth). Loti 1 150,000 Local Unit Rrogozhinė Lidhur kontrata
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta eterovajore, (gjethe Dafine, Mersine dhe urth). Loti 2 15,000 Local Unit Rrogozhinė Lidhur kontrata
Shitje e aktiveve te dala jashte perdorimit (skrap hekuri). Loti 1: Mjete motorike 31200 kg, dhe sende tė luajtshme (Vegla Pune) 786,400 Local Unit Korēė Njoftuar fituesi
Shitje e aktiveve te dala jashte perdorimit(skrap hekuri). Loti 2: Makineri pajisje tė ish UMB (reparti instrumental dhe fonderia, nė total 26160 kg) 575,520 Local Unit Korēė Njoftuar fituesi
Shitje per skrap, te mjeteve te transportit te dala jashte perdorimit, Sasia: 5548 kg 149,796 Local Unit Tiranė Lidhur kontrata
Loti II - Vjelje e grumbullim Fruta Geshtenje, Ekonomia Pyjore: Lugina e Kirit, 1562.3 kv 399,949 Local Unit Shkodėr Anuluar ankandi
Loti IV - Vjelje e grumbullim Bime MET, Ekonomia Pyjore: Lugina e shalės, sasia prej 400.2 kv 102,451 Local Unit Shkodėr Anuluar ankandi
Loti V - Vjelje e grumbullim Sherbele dhe trumze, Ekonomitė Pyjore: Rosek Rrjoll, Rosek Drisht, Lugina e Kirit, Sasia 400 kv 18,432 Local Unit Shkodėr Anuluar ankandi

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data