Open Procurement Albania

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
9 SALILLARI SHPK 20 1,662,246,689 20 1,662,246,689 1,597,038,276

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Shtese kontrate per objektin: Rikonceptim i parkut te lojrave te femijeve dhe parkim publik 2 kate ne rrugen e Elbasanit 26,434,298 Signed the Contract + Additional Contract SALILLARI SHPK 26433839.8
Local Unit Tiranë Rikonceptim i parkut të lojrave të fëmijëve dhe parkim publik 2 kate nën tokë në rrugën e Elbasanit 276,503,894 Signed the Contract SALILLARI SHPK 276,191,416.00
Local Unit Vorë Zëvendësimi i linjës kryesore të amortizuar të ujësjellësit në fshatin Fushë - Prezë, depo kryesore, Bashkia Vorë 2,551,846 Signed the Contract SALILLARI SHPK 2,439,958.00
Local Unit Maliq Rivitalizim i fshatit Sovjan dhe Luadishte , përmes përmiresimit të infrastrukturës rrugore - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 83,166,611 Signed the Contract SALILLARI SHPK 73,554,160.00
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i Rrugës Kthesë e Pilurit ( Himarë ) - Vumblo - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 139,137,617 Re-Proclaimed and Signed the Contract SALILLARI SHPK 136,485,450.00
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate : “Rikualifikimi urban i sheshit “Avni Rustemi” dhe “Pazarit të Ri”, Bashkia, Tiranë. Loti II: “Rikonstruksioni i Markatës Mish - Peshkut në sheshin e Pazarit të Ri” 18,167,047 Signed the Contract + Additional Contract SALILLARI SHPK 18167046.6666667
Local Unit Tiranë Shtesë kontrate: “Rikualifikimi i Pazarit të Ri ( Markata Mish- Peshkut, restaurimi i 4 objekteve dhe rikonstruksion i fasadave përreth sheshit Avni Rustemi dhe pajiset) 33,193,699 Signed the Contract + Additional Contract SALILLARI SHPK 33193699.1666667
Local Unit Vorë Ndërtimi I Urës dhe Vendosja e Ndricimit, Fushë Prezë 13,301,711 Signed the Contract SALILLARI SHPK 13,004,880.00
Local Unit Urë Vajgurore Sistemim i rrugës së tregjeve (loti 1) 59,116,230 Signed the Contract SALILLARI SHPK 54,089,113.00
Local Unit Tiranë Rikualifikimi i Pazarit të Ri (Markata e Mish-Peshkut, Restaurim i 4 objekteve dhe Rikonstruksion i fasadave përreth Sheshit Avni Rustemi dhe pajisjet) - Financuar nga Fondi I Zhvillimit te Rajoneve 166,894,676 Signed the Contract SALILLARI SHPK 166,072,876.00
Local Unit Tiranë Reconstruction of water supply system,Siri Kodra street, Tirana 11,674,400 Signed the Contract SALILLARI SHPK 11,433,403.00
Local Unit Divjakë Contract supplement: Building of Divjaka Health Center 5,144,460 Signed the Contract + Additional Contract SALILLARI SHPK 5,144,330.00
Local Unit Vorë systemizing- Asphalting of Urban connecting road in Fushe Preze -Limuth Bridge in Berxull 124,370,000 Signed the Contract SALILLARI SHPK 124,119,889.00
Local Unit Tiranë Lot 2: Reconstruction of Meat – Fish market at New Market square - Tirana Municipality Fund 99,871,900 Signed the Contract SALILLARI SHPK 90,865,041.00
Local Unit Fier Lot 2:Rehabilitation of irrigation network with Vjosw- Levan- Fier channel, Rehabilitation of Secondary Channel, Dermenasi branch - Fier Municipality Fund 107,221,000 Signed the Contract SALILLARI SHPK 107,003,378.00
Local Unit Rrogozhinë Rehabilitation of secondary irrigation canals: Rovers - Kavaja, in the territory of the Municipality of Rrogozhina 52,797,100 Re-Proclaimed and Signed the Contract SALILLARI SHPK 47,514,879.00
Local Unit Divjakë Improvement and asphalting if Mertish – 3 Urat road - Source of Financing: Rural Development Fund 337,392,000 Signed the Contract SALILLARI SHPK 317,142,614.00
Local Unit Kuçovë Reconstruction and opening of sewerage in neighborhood no. 2, 1 Maji block, Kuçovw 20,590,600 Signed the Contract SALILLARI SHPK 15,773,730.00
Local Unit Himarë Bridge in Kondraqa-Qendwr-Kallam,Gjilek, Dhwrmi road 39,697,800 Signed the Contract SALILLARI SHPK 38,901,681.00
Local Unit Vorë Improvement - Reconstruction of Internal Roads of New Neighborhood, lot 1 2 45,019,800 Re-Proclaimed and Signed the Contract SALILLARI SHPK 39,506,892.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data